Mi az amit a páciensnek kell megtenni a közös Sikerünkért?

Gondolhatnánk, hogy itt már túl vagyunk a nehezén, megtörtént a csontpótlás, helyén vannak az implantátumok, és akár már ideiglenes pótlás is készült. Itt még a pácienseink nem dőlhetnek hátra!

Amellett, hogy a sikerhez elengedhetetlen, az otthoni tisztítás, kellemesebbé és komplikáció mentessé is teszi a gyógyulást.

Pácienseinket mindig egyéni instrukciókkal látjuk el az adott műtéthez (szóban, írásban, és bemutatva). Biztosítunk minden szükségest a gyógyulás megkönnyítéséért. A jó szájhigiénia fenntartása mellett nagyon fontos a dohányzás mellőzése is műtét után, ahogy előtte is (erről bővebben a szöveg alatti linkeken tudsz még többet olvasni).

Mindenkit bíztatunk arra, hogy kérdezzen, ne maradjanak megválaszolatlan kérdések. Ha közvetlen műtét után nem merül fel kérdés telefonon, vagy személyesen is készségesen megválaszoljuk azokat. Vannak akik nem mernek „zavarni“ minket. Emiatt vezettük be, hogy műtét után 3 héttel mindenkit visszarendelünk – de nem varratszedésre, mert 1-2 kiviteltől eltekintve felszívódó varratokat használunk–, hanem egy kontrollra, ahol megnézzük, hogy megy a tisztítás, átbeszéljük a felmerült kérdéseket, és tapasztalatokat.

Amennyiben bizonytalan, vagy szokatlan érzés, akár fájdalom jelentkezik a gyógyulási idő alatt, ez esetben azt az elvet valljuk, hogy inkább ijedjünk meg és nézzünk rá többször, mint sem egyszer is elbagatellizáljuk a problémát. Ilyen estekben aznap, vagy másnap mindig megoldjuk, hogy erre sor kerüljön.

Nálunk az élethosszig tartó siker a cél, ehhez elengedhetetlen a fél évenkénti fogkő eltávolítás és kontroll vizsgálat!

A dohányzásról:

Dohányzás és implantológia 1. rész

Dohányzás és implantáció 2. rész

Dohányzás és fogágybetegség 3. rész

A dohányzás hatásmechanizmusa a szájüreg biológiai folyamataira 4. rész

Fogpótlást egy életre:

Fogpótlást egy életre!

 

A szerző

Dr. Halász Solt

Az állandó gyerekkori barkácsolással és legózással egyidejűleg választottam a fogászatot hivatásomként. A munkámat a maximalizmus és a perfekcionizmus hatja át - ahogy a Halász Klinikán ezt már megszokhatták Pácienseink-, mely során a lehető legtökéletesebb munkát igyekszem kiadni a kezeim közül, így édesapámat követve, még hosszú évtizedekig nyújthatjuk a megszokott színvonalú ellátást.

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!