Ilyen tartós, ilyen régi, még ma is tökéletesen “működő” esetek tömegét nem sokan tudnak hazánkban felmutatni, mint mi a Halász Klinikán

A TARTÓSSÁG, – mint egzakt, objektív, években mérhető fogalom, – a legfőbb célunk. Amikor TARTÓSSÁG formájában mutatkozik meg a MINŐSÉG.
Hogy implantátumaink élettartama minél hosszabb legyen, nem sajnálunk belefektetni plusz munkát, alkatrészeket, felvonultatni a legmodernebb technológiát és a bonyolultabb, lassabb, de alaposabb munkafolyamatokat.
Ez csak így megy! A csak az elmúlt hetekben kontrollon megjelentek közül néhány érdekesebb esetünket mutatnám meg:

27 éve implantáltam először az úriembert. Fogpótlása is 27 éves. Egy ún. penge implantátum 1995-ből…mely ma is tökéletes. A páciens 40-es éveiben csináltuk, de ha semmi rendkívüli nem történik és hasonlóan szépen ápolja, mint eddig, biztosan kitart élete végéig. Mivel elégedett volt ezzel az első fogpótlással, 20 éve, 2002-ben bal felső hidat készítettünk neki. 2014-ben is minden tökèletes volt, de megérett a helyzet akkor arra, hogy alsó fogbeültetéseket és fogpótlást készítsünk számára. Mai napon is minden hibàtlanul működik. Az íny már ugyan picit visszahúzódott, de pácienst nem zavarja, mert nem látszik; nincs szuvasság sehol, a fogpótlàsok épek.

 

22 éve implantáltuk és készítettük alábbi páciens alsó és felső porcelán fogpótlásait. Mai szemmel is elfogadható; bár sokkal szebbeket készítünk már. Egyetlen fog sem szuvas a koronák alatt; de van (íny alatt is) fogkő, némi ínysorvadás. Az alsó biztosan kibír még 10 évet. A felső gyökérkezelt fogakon apró gócok vannak…ezt a problémát kezeljük most.

 

A piros nyíllal jelzett foghiánya miatt talált vissza hozzánk az úriember: egy implantátumot szeretne ide is. Ugyanis annyira elégedett az èpp 20 éve, 2002-ben általunk belültetett implantátumaival és porcelán koronàival (zöld nyíl). 49 éves volt akkor. Implantàtumai olyan jó àllapotban vannak még most is, hogy valószínűleg kitartanak 80-90 éves koráig.

 

A páciens alsó implantátumait és fogpótlását 22 éve készítettük. Még ma is vállalható, a fogak, implantátumok jók; sőt, min. 5-10 év még van bennük! (Néhány éve jobb hátsó hídja leesett, de elhagyta…így nem tudtuk visszaragasztani, újat kap ide.) Az úr most került elő: felső fogaira (valahol másutt!) 13 éve készült fogpótlása eltört, lötyögött, alatta minden foga tönkrement. Egy új, ismét TARTÓS megoldásért már hozzánk jött vissza. Most eltávolítottuk maradék felső fogait, és azonnal 6 db Nobel Biocare implantátumot ültettünk be; továbbá bal oldalon sinus lift csontpótlást végeztünk. Egyből megkapta azonnali IDEIGLENES felső fogpótlását. Ilyen szép már másnap az íny (ha tisztán, sterilen dolgozik az ember).

 

A hölgynek 19 éve beültetett 2 alsó implantátuma most is tökéletes (ld. friss CT). Akárcsak 5 évvel később készült koronái: 14 éve majd’ összes fogára koronákat kellett készíteni. Ugyanis éjszakai fogcsikorgatása miatt 2008-ra 1-2 miliméteresre elkoptatta fogait; a fogain a fogideg már áttűnt az elvékonyodott dentinen.
(Az alsó és felső koronák nem egyforma full-kerámia anyagból készültek, ezért nem egyformán látszanak a CT-n).

Régi célunk a min. 10 év, de akár 20 év élettartam volt.
Emeltük a tétet – önmagunk felé – néhány éve.
Munkáinkra adott 10 év teljeskörű garancia “csak” egy jelzés az általunk nyújtott BIZTONSÁGra.🥱
Azon igyekszünk, hogy fogpótlásaink élettartama min. 20 év legyen. De mostani “álom” célunk már a 40 év.
Oly fejlett a technológia, olyanok a lehetőségek, hogy elérhető.
Sőt, el is érjük😅

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a klinika.Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok, sosem megyek nyugdíjba!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!