A piacvezető Halász Klinika hírneve egybeforrt a magas minőséggel, tartóssággal, csúcstechnológiával.

Klinikánkon üzemel Közép-Európa első és egyetlen PIC2 készüléke» . Ennek köszönhetően, saját laborunkban az átlagosnál hússzor pontosabb virtuális mintára készülnek fogpótlásaink, de tízszer (4-6μ) precízebb az utánunk “következő” legjobbaknál is! Csak ettől, évekkel hosszabb implantátumaink élettartama!

A CÉL: implantátumaink, fogpótlásaink 20-40 év élettartama, rendkívül alacsony komplikációs rátával. A legigényesebb munkafolyamatok, -módszerek, anyagok és alkatrészek alkalmazásának köszönhető. Ez átlag feletti árat eredményez.

Az alacsony hazai árszínvonal egy megkérdőjelezhető gyakorlatnak köszönhető: munkafázisokat, alkatrészeket hagynak ki az olcsósítás érdekében.

Mi fordítva müködünk! Összeraktuk mindenből a célunkhoz szükséges legjobb “összetevőket”: anyagot, alkatrészt, berendezést; akár a legbonyolultabb, legtöbb lépésböl álló protokollt.
1-1 összetevő hónapokat, éveket tesz hozzá az élettartamhoz, csökkenti a komplikációk esélyét.
Összetevőink összértéke eredményezett egy értéket, egy kezelési árat. Egyáltalán nem mérlegeltük, hogyan lehetne olcsóbb, egyszerűbb… de ez nem mindenkinek megfizethető. Ezt a szemléletet tükrözi PRÉMIUM GOLD és PRÉMIUM SILVER implantációs csomagunk.

Klinikánk implantológiai kapacitását megduplázva alkottuk meg új, elérhetőbb PREMIUM BASIC csomagunkat: új területre lépve, újrafogalmaztuk a megfizethetőt. 2023-tól 40%-kal megszokott áraink alatt egy korlátozottabb “tudású” opciót is tudunk nyújtani; a másutt ezen az áron elérhetőnél határozottan hosszabb élettartamot adunk.

Bővebben

PREMIUM GOLD

A csúcskategória. Mindenből a legjobb:

  • munkamódszerek, protokollok;

  • NobelActive Ti-ultra implantátumok.

  • Xeal bevonatú köztes felépítmények az implantátumokba.

  • Procera fogpótlások: az arany-standard; minden szakmai paraméterében a világ legjobb, legpontosabb (így legtartósabb) és legsokoldalúbb fogpótlásai, melyeket a Nobel Procera amerikai és japán üzemében lehet csak legyártatni.

PREMIUM SILVER

Prémium minőség korábbi csúcstechnológiával.
  • A munkamódszerek, protokollok ugyanazok mint a PREMIUM GOLD esetén.

  • De az előző, évekkel korábbi implantátum (NobelParallel, NobelReplaceCC, NobelSpeedy) és alkatrész generációval dolgozunk.

  • A fogpótlásokat saját fogtechnikai laborunkban a neves olasz Prettau cirkóniumokból az anyacég robottechnikájával készítjük.

PREMIUM BASIC

A megfizethető minőség!
Fogpótlás kedvező áron.

  • Számunkra még elfogadható mértékben egyszerűsítettük protokolljainkat.

  • Megszokott prémium gyártóink alaptermékeiből "építkezünk" (Nobel Replace Select, Prettau2).

  • A legújabb, innovatív, hatékonyság növelő technológiákat vezettük be (pl. fotogrammetriás "virtuális lenyomatvétel" hazánkban kizárólag a mi klinikánkon elérhető).

ÚJ

Bővebben

 

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!