ÚJ FOGPÓTLÁS CSOMAGUNK

2023-tól új területre lépve újrafogalmazzuk a megfizethetőt a pénztárcabarát PREMIUM BASIC csomag megalkotásával:
10-20 év élettartam; némi kompromisszum az esztétika, kényelem, a fogpótlás csavarozhatósága és biztonsága terén.
Így 40%-kal megszokott áraink alatt választható korlátozottabb “tudású” PREMIUM BASIC csomagunk. A másutt ezen az áron elérhetőnél magasabb minőségben!

Hogy megbirkózzunk az ezzel járó plusz igénnyel, duplájára, 3 fővel bővítettük – másfél év betanítással – implantológiai beavatkozásokhoz szükséges szakember gárdánkat és implantológiai infrastruktúránkat.

A Halász Klinika hírneve egybeforrt a magas minőséggel, tartóssággal.
Fő célunk implantátumaink, fogpótlásaink 20-40 év élettartama, alacsony komplikációs rátával.

PREMIUM BASIC, PREMIUM SILVER és PREMIUM GOLD csomagjaink implantátumai és fogpótlásai a beépített egyéb alkatrészekkel és “tudásuk” illusztrálcióival.

Mi fordítva működ(t)ünk! Összeraktuk mindenből a célunkhoz szükséges legjobb “összetevőket”: anyagot, alkatrészt, berendezést; akàr a legbonyolultabb, legtöbb lépésből álló protokollt, “A” tudást. 1-1 összetevő hónapokat, éveket tesz hozzá az élettartamhoz, csökkenti a komplikációk esélyét.
Az “összetevők” összértéke eredményezett egy értéket, egy kezelési árat. Egyáltalán nem mérlegeltük, hogyan lehetne olcsóbb, egyszerűbb.
E klinikánkra jellemző szemléletet tükrözik PREMIUM GOLD és PREMIUM SILVER fogbeültetési-fogpótlási csomagjaink.
Ez az átlag magyar árak minimum duplája, nem mindenkinek megfizethető.

De mitől tud olyan olcsó lenni hazánkban legtöbb helyen a fogbeültetés?!
Nem is tud(hat)ják a páciensek, hogy a fogbeültetések és fogpótlások alacsony magyar árszínvonala egy megkérdőjelezhető gyakorlat eredménye: hány és milyen munkafázist, alkatrészt hagynak ki az olcsósítás érdekében?

Ezért nehéz terepre merészkedtünk PREMIUM BASIC csomagunkkal. De felelősségteljes, alaposan átgondolt és kipróbált megoldásokkal állunk elő.
5 éve(!) tudatosan kerestünk új, akár forradalmi technológiákat, innováltunk, teszteltünk. Labor- és tartóssági teszteket végeztünk. Néhány beavatott páciens tudtával – ők ezért jelentős kedvezményt kaptak, – élesben is évek óta próbának vannak kitéve különféle megoldások, melyekből a szerintünk legmegfelelőbbet “csomagoltuk be” PREMIUM BASIC-ké.

És íme, erre jutottunk:
PREMIUM BASIC csomagunk esetén
– megszokott prémium gyártóink kedvezőbb árú alaptermékeiből “építkezünk”.
– Új, innovatív, hatékony technológiákat vezettük be.
– Számunkra még elfogadható mértékben, ~10 ponton módosítottuk eddigi protokkollunk összetevőit*.

*Közülük kettő jól érthető példa:

1. Csontpótlást továbbra is csak a két legnevesebb svájci csontpótlóval (Creos, BioOss) végzünk. A Halász Klinikán arcüregi csontpótlásra (sinus-lift) eddig kizárólag 0,5-1 mm szemcseméretű csontpótlót használtunk. PREMIUM BASIC csomag esetén ugyanezen gyártmányok 40%-kal olcsóbb 1-2 mm-es szemcseméretű termékét alkalmazzuk.

A két csontpótló szemcseméret. Magyarországon sinus-liftre 99,9%-ban(!) 1-2 mm szemcseméretű, – sőt, az általunk alkalmazottnál jóval olcsóbb – csontpótlókat használnak fel.

2. PRÉMIUM BASIC esetén a megszokott, – az alsó és felső fogsor egymáshoz viszonyított statikus helyzetét rögzítő – viasz / szilikon harapást veszünk.

Míg PREMIUM GOLD és SILVER csomagunknál az implantátumos körhidak harapásvétele ún. támasztócsappal történik: a páciensnek egy egyéni, támasztócsapos harapásvételi segédeszközt gyártatunk le, mellyel a páciens ideális harapásáról, rágómozdulatairól nyerünk sokrétű információt egy idő- és munkaigényes procedúrával. 

Sok “összetevőjében” PREMIUM BASIC csomagunk minőségében így is kiemelkedik a tömegből. Csak két példa a másutt nem evidens, nálunk megtalálható összetevőinkből:

1. A legnevesebb prémium implantátum gyártó, a NobelBiocare alap implantátumát, a Replace Selectet kapják a PREMIUM BASIC csomagunkat választók. Kimagasló technológiai hátterünk, 5 év teljes körű Halász Klinika Garancia és gyári Nobel Biocare Élethossz cseregarancia ad biztonságot.

2. BASIC cirkónium fogpótlásaink:
– bár csak az implantátum tengelyével párhuzamosan, de csavarozhatóak.
– Alapanyaga törhetetlen Prettau2 cirkónium a neves olasz ZirkonZahn gyártól.
– Szintén CAD-CAM robottechnikával készülnek; a hazánkban kizárólag a Halász Klinikán elérhető szuperprecíz ún. fotogrammetriai, vagy szájszkenneléses “virtuális lenyomat”, valamint arcíves regisztrálás alapján.

Fotogrammetriai berendezés és arcív használata minden csomagunknál.
Azonban PREMIUM SILVER & GOLD csomagunkban a fogpótlások 3 féle (Prettau 2,-3,-4) alapanyagból készülnek ún. kerámia fazettával és egyedi festéssel; a koronák csavarozhatósága többirányú, így praktikusabb és kényelmesebb.

Bővebben a csomagokról »

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a klinika.Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok, sosem megyek nyugdíjba!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!