Diszkrét, kényelmes, hatékony – ma tegyél életre szóló mosolyodért

Nem vagyunk, leszünk fogszabályozó szakrendelés.
De fogpótlási munkánkat új szintre emeli, ha a saját fogak helyzetét, elhelyezkedését az ideálishoz közelítjük; a helytelen fog pozíciók, a foghiányok okozta fogelmozdulások orvosolására használjuk a láthatatlan fogszabályozást. Így implantációs munkáink jobban funkcionálnak, tisztíthatóbbak, kényelmesebbek, szebbek lesznek.
Egyre többen keresik a láthatatlan fogszabályozókat gyorsasága, esztétikája és kényelme miatt.
A láthatatlan fogszabályozó egy kivehető, a fogakat láthatatlanul körbe ölelő átlátszó “sín”. Nem zavarja az ajkat, a nyelvet, így a beszédet sem nehezíti.
Nem szükséges minden esetben 4 hetente a fogorvoshoz menni, mint a drótos fogszabályozóknál, elég a kezelés időtartama alatt néhány alkalommal találkozni a fogorvossal (kb 4 alkalommal).

Ebben is a legjobbat kerestük: a legnevesebb svájci fogászati gyártó, a Straumann prémium ClearCorrect® láthatatlan fogszabályozó rendszere mellett döntöttünk.
Az informatika fejlődése és a mesterséges intelligencia segítségével a fogszabàlyozás folyamata fogelmozdítások stádiumaira bontható. Minden stádiumra készül egy 2-3 hétig hordandó láthatatlan fogszabályozó sín. Ez a videó e stádiumok sorából készült gyorsított felvétel.

Mindenki a kezelés megkezdése előtt egy ehhez hasonló videót kap, hogy láthassa: ha belekezd milyen végeredmény várható, és ennek ismeretében dönthessen a fogszabályozás mellett.

Bővebben

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!