Ma ismét okosodtunk!

Ma a láthatatlan fogszabályozásról volt szó. Pácienseinknek mostantól lesz lehetősége, hogy a kezelésüket láthatatlan fogszabályzással tegyük még tökéletesebbé. De ezután sem leszünk fogszabályozó szakemberek! Mi a tartós foghiányok okozta fogelmozdulásokat fogjuk kezelni, hogy a pótlásaink még kényelmesebbek és esztétikusabbak legyenek, és tesszük mindezt az implantátumok, csontpótlások gyógyulási hónapjai alatt.

Az elmúlt években hatalmas igény lett az észrevehetetlen fogszabályzókra, mert szeretnének az emberek rendezettebb fogakat, de mégse szeretnének évekig egy drótot látni a fogaikon. Ezt felismerve számos gyártónak, sok megoldása van, ezek az úgynevezett alignerek vagy ismertebb nevükön a „láthatatlan fogszabályozók“.

Röviden mik is ezek: műanyagból készült sínek, amelyek a fogakra pontosan illeszkednek, és a fog formáját kihasználva képesek azokat mozgatni. 2-3 hetente kell őket cserélni, mert egy sín csak egy keveset képes mozdítani, de ezeknél nincs szükség 3-4 hetenként a fogorvoshoz menni, mint a hagyományos fogszabályozóknál, hanem a teljes menetrend alatt 3-4 alkalommal van szükség (egyénenként változik). Mivel csak a fogakra terjednek ki nem zavarják se az ajkat, se a nyelvet, így a beszédet se nehezítik meg. A kivehetősége megkönnyíti a tisztítást, nem tud bele akadni az étel se.

Minden kezelés előtt ilyen videót kapnak a páciensek a kezelésük menetéről, így ez alapján tudják eldönteni, hogy szeretnék a kezelést. Magát a síneket ez a menetrend alapján tervezik és gyártják egyénileg, a páciens igényei és az orvos instrukciói alapján.

Mi is próbálgattunk, hogy a legjobbat választhassuk: a legnevesebb svájci fogászati gyártó, a Straumann Clearcorrect prémium rendszere mellett döntöttünk.

Csapatunk egyik tagjának fia volt akin „teszteltük“ az általunk választott rendszert, mielőtt pácienseinkhez került volna. Röviden bemutatom ezt az esetet anélkül, hogy elvesznék a részletekben, hogy ne csak minket, hanem minden érdeklődőt meggyőzzön arról, hogy ez működik.

Pirossal bejelöltem a legszembetűnőbb változásokat, amelyek előtte megvoltak, de a végére kezelve lettek.
Az 1-es nyíl egy kócosságra mutat, ahol az alsó metszőfog bentebb volt a többi foghoz képest.
A 2-es nyilaknál az előtte képen nem láthatóak, vagy csak éppen megvillannak a leghátsó fogak, amíg az utána képen jól látszódik, hogy rendezetten követik az oldalsó fogak egymást, és így a leghátsó fogakat is villantó hollywood-i mosoly jött létre.
A 3-assal jelölt szaggatott vonalnál ún. fedőharapás volt, ami azt jelenti, hogy a felső fogak szinte teljesen eltakarják az alsókat.

 

A szerző

Dr. Halász Solt

Az állandó gyerekkori barkácsolással és legózással egyidejűleg választottam a fogászatot hivatásomként. A munkámat a maximalizmus és a perfekcionizmus hatja át - ahogy a Halász Klinikán ezt már megszokhatták Pácienseink-, mely során a lehető legtökéletesebb munkát igyekszem kiadni a kezeim közül, így édesapámat követve, még hosszú évtizedekig nyújthatjuk a megszokott színvonalú ellátást.

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!