Célunk a min. 20 év élettartam!

1. tipp – Válaszd a minőséget! Minőség = tartósság

Mikor nem szakterületemmel kapcsolatos egészségügyi problémára szakembert keresek, tudom milyen nehéz dönteni, orvost, gyógymódot választani. Néhány praktikus ötlet a minőség (és várható tartósság) előzetes ellenőrzésére. A személyes szimpátián túl alábbi információkat gyűjtsd be:

1. Keress fogbeültetésre szakosodott szakembert, klinikát. Aki egy szakterületre specializálódik, az tölti ki napjait és azt hosszú évek óta magas szinten űzi, jóval nagyobb gyakorlatra, tapasztalatra tesz szert. Ezzel éveket nyerhetsz implantátumodnak!

2. Adnak-e és mennyi garanciát az implantátumra? Írásban adják-e? Pontosan mire jár: teljes körű, vagy részleges?

A beültetendő implantátum márkája: arra milyen garanciát ad a gyártó?

PL. a világ két legnagyobb, vezető implantátum gyártója, a svéd Nobel Biocare és a svájci Straumann; kimagasló, 98-99%-os sikeressségi rátával. Ők az implantológia BMW-Mercedes- Audi „párosa”. Mindketten élethosszig tartó cseregaranciát adnak implantátumaikra. Ez azt jelenti, hogy – bár több helyen élethossz garanciaként reklámozzák, – valójában implantátumvesztésnél az új, beültetendő implantátum esetén a műtéti díjat és az új fogpótlást ki kell fizetni!

A Halász Klinika 10 év teljes körű garanciája 10 évig valóban teljesen ingyenes új implantációt és fogpótlást jelent! E 10 év után pedig marad az Élethossz (csere)garancia. Kizárólag fenti két gyártónál létezik (csak csúcskategóriás implantátumaikhoz!) egy olyan extra garancia, mely a műtéti díjat is fedezi (Pl. Nobel Biocare esetén implantátumonként 1.500 € értékig állja a gyártó a felmerülő járulékos költségeket: műtéti díj, CT, csontpótlás és új fogpótlás költségeit hivatott fedezni. Ez a Nobel Biocare Xtra garancia – ennek nyújtásához minősítéssel hazánkban jelenleg kizárólag a Halász Klinika rendelkezik.)


Közel 400 implantátumgyártó van a világon, ebből 25 ismertebb márka

3. Adnak-e a fogpótlásra írásos garanciát és hány évet? Garancia mire vonatkozik: ha leesik, ha eltörik, vagy a leplező kerámia lepattanására is? – utóbbira ui. nem igen adnak garanciát. Ha ragasztott a korona, máris nem javítható, csak szájban…de az igazából csak kóklerkedés. Csak az átmenőcsavaros (az implantátumhoz csavarral rögzülő) fogpótlás javítható!
A Halász Klinikán kizárólag átmenőcsavaros fogpótlásokat készítünk, 10 év teljes körű garanciával: bármi történik, ingyen javítjuk, ha kell cseréljük!

4. Végül: szerintem a szakmai felkészültség legjobb indikátora a csontpótlás:
– adnak rá garanciát? Hány évet? – aki erre is tud / mer, akár több év garanciát vállalni, az profi hely kell legyen!
– A világ legdokumentáltabb, egyértelműen legbiztosabb eredményt adó – és legértékesebb – csontpótlója a svájci BioOss (ennek klónja, a Creos a Nobel Biocare-től).

Ahol, akik ezeket alkalmazzák, látszik, nem sajnálják a legjobb anyagokra a pénzt; nagy eséllyel munkájukban is a legjobbra törekednek. Az abszolút maximalizmusra törekvők ezekből is kizárólag, minden célra az aprószemcséjű, max. 1 mm szemcseméretűt (40%- kal még magasabb árú) alkalmazzák.

 

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a Halász Klinika. Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!