Fogpótlás

A Halász Klinikán a fogpótlások során egyértelműen a minőségre, a tartósságra és a páciensek elégedettségére fókuszálunk. Célunk az élethosszig tartó strapabíró, élethű, szervezet- és szövetbarát fogpótlások készítése, amelyek harmonizálnak a páciensek igényeivel és elvárásaival.

Bővebben
Bővebben

Cirkon és hibrid fogpótlásokat készítünk

A fogpótlások között kiemelkedő helyet foglalnak el a cirkon és hibrid fogpótlások. A klinikán készített cirkon fogpótlások a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, és biztosítják a fogpótlások esztétikáját és tartósságát. Cirkon pótlásaink mellett speciális hibrid fogpótlásaink tartalmazhatnak fémet, de csakis titán alkatrészeket, ugyanis a hibrid fogpótlások készítésében is teljes mértékben az innovációra helyezzük a hangsúlyt. A ragasztottal szembeni rengeteg előnye miatt implantátumra kizárólag csavarozott koronát, hidat készítünk.

Közép-Európában egyedülálló technológiával dolgozunk

A Halász Klinika az új technológiák élén jár: hagyományos lenyomatvétel helyett legtöbbször 3D szájszkennereinkkel veszünk virtuális lenyomatot; digitális CAD-CAM » megoldások egyedülálló tárháza áll rendelkezésünkre. A világ legpontosabb digitális “lenyomatvételi” módszere illetve ún. fotogrammetriai berendezése nem csak hazánkban egyedülálló, egész Közép-Európában is kizárólag a Halász Klinikán elérhető 2022 őszétől. Minél pontosabb a lenyomat, annál tartósabb és gond mentesebb a fogpótlás. Az így kapott pontos adatok lehetővé teszik foghiány esetén a fogpótlás precíz tervezését és kivitelezését. A digitális CAD-CAM megoldások igen széles választékot kínálnak a fogak pótlására, így minden páciens egyedi igényeire és elképzeléseire szabott fogpótlásokat készíthetünk.

Személyre szabott egyedi fogászati kezeléseket nyújtunk

Házon belüli fogtechnikánkon kényelmetlenség nélkül átbeszélhetik technikusainkkal pácienseink elképzeléseiket. Fogtechnikánk 2006-os alapítása óta csak digitális munkafolyamatokkal dolgozik. A rendkívüli illesztési pontosságot – mely a hosszútávú siker kulcsa, – mikroszkóp alatti manuális munkafázisokkal biztosítják technikusaink.
Az esztétikai szempont és a funkcionalitás egyaránt kiemelten fontos a fogpótlások készítésekor. A Halász Klinika szakemberei gondoskodnak arról, hogy az elkészült fogpótlások ne csak szépek és természetesek legyenek, hanem tökéletesen illeszkedjenek a páciens saját fogaihoz és harapásához.
Az élethű, esztétikus szóló koronák, a fogra ragasztott és implantátumos csavaros cirkon hidak mellett fogtechnikánk specialitása a teljes fogatlanságban alkalmazott speciális hibrid fogpótlások készítése.

A monolit cirkónium alkalmazását elsőként vetettük be Magyarországon

A hagyományos cirkon fogpótlásoknál a krétafehér cirkónium vázra égetett leplezőkerámia adja a természetes esztétikát. De a leplező kerámia sérülékeny, könnyen lepattan, akárcsak a régi porcelán fogpótlásoknál. Ezért fejlesztették ki a monolit (vagy anatomikus / transzparens) cirkóniumot. Az alapanyag módosításával esztétikusabbá, fényáteresztőbbé tudták tenni a cirkóniumot. Így nem kell sérülékeny leplező kerámiával fedni a cirkont; egy rendkívül erős, kemény homogén anyagból áll az egész fogpótlás.
Úttörőkként, 2012-ben vezettük be, így Magyarország legnagyobb felhasználói és szószólói lettünk a monolit cirkóniumoknak. Első fémmentes, fullkerámia fogpótlásunkat 1996-ban készítettük. Azóta klinikánk hazánkban az egyik vezető ezen a területen. Rengeteg ismeret, tapasztalat és szaktudás gyűlt össze a cirkónium- és fémmentes fogpótlásokról. 2006-ban(!) készült el saját digitális CAD-CAM fogtechnikai laborunk. 2008-ban klinikánk – elsőként az országban, – a hagyományos porcelán fogpótlások készítését beszüntette.

Professzionális naprakész szaktudással rendelkeznek fogtechnikusaink

Igen, árszínvonalunk magasabb. Nem mindegy viszont, hogy mennyi komplikációval és kellemetlenséggel jár a fogászati beavatkozás, majd az elkészült fogpótlással az “együttélés”. Az sem mindegy, hogy e kezelésekkel járó kellemetlenségeket 5-10 évente, vagy 15-30 évente kell átélni – nem is beszélve a költségekről.

Azzal, hogy a modern technológiákat a legelsők közt vezetjük be – túl a beruházáson és tanuláson – a legtöbb tapasztatot így gyűjthetjük össze. A legfejlettebb, legtartósabb és legmodernebb megoldásokat keressük, folyamatosan ebbe az irányba fejlesztjük szaktudásunkat és eszközparkunkat is. Mert nekünk ugyanannyira kellemetlen, ha egy általunk elkészült fogművel bármi panasza van páciensünknek: ezt kell elkerülnünk. Ezért nem ritkán választjuk a hosszabb, rögösebb, esetleg drágább utat, hogy aztán pácienseink évekkel tovább élvezhessék azt. A több évtizedes tapasztalat és szaktudás, valamint az innovatív technológiák harmonikus egysége teszi a Halász Klinikát Magyarország egyik vezető fogpótlás szakértőjévé.

Élethosszra tervezzük fogpótlásainkat

A Halász Klinika fogpótlásai valóban élethosszra tervezettek. Az egyedi, precíz tervezés és a magas minőségű anyagok használata biztosítja, hogy a fogpótlások hosszú éveken át megfelelően, megbízhatóan és problémamentesen működjenek. A klinikán készült fogpótlások nem csak a páciensek számára kényelmesek és esztétikusak, de hosszú távon is biztosítják a természetes fogak mását, így megőrzik a páciens természetes mosolyát és önbizalmát.

Élethosszra tervezett fogpótlásainkból egy válogatás itt»

Bővebben

Néhány munkánk az elmúlt 30 évből

Egy ún. penge implantátum 1995-ből…mely ma is tökéletes. A páciens 40-es éveiben csináltuk, de ha semmi rendkívüli nem történik és hasonlóan szépen ápolja, mint eddig, biztosan kitart élete végéig. Mivel elégedett volt ezzel az első fogpótlással, 20 éve, 2002-ben bal felső hidat készítettünk neki. 2014-ben is minden tökèletes volt…és azóta is.

1995

1996-ban készítettük a porcelán hidat, míg 2006-ban az implantátumokat.

1996

2000-ben implantáltuk és készítettük alábbi páciens alsó és felső porcelán fogpótlásait.
Mai szemmel is elfogadható; bár sokkal szebbeket készítünk már.

2000

2000-ben ültettünk be neki 6 db (akkor prémiumnak számító) implantátumot és került rá az alsó porcelán híd 23 éve!

2000

2002-ben általunk belültetett implantátumaival és porcelán koronàival annyira elégedett volt a páciens, hogy 2022-ben is visszajött hozzánk egy foghiány pótlására.

2002

A pirossal jelzett implantátumait 2002-ben ültette be a páciens, illetve készítettük el fogpótlásait. Ezzel annyira elégedett volt, hogy 18 éve a kék nyíllal jelzett implantátumot is elkészítette velünk.

2002

Páciens (nyíllal jelölt) 2 db implantátumát 2002.11.19-én 8:57 h-kor ültettük be, a fotó 2022-ben készült.

2002

És még mindig 2002-ben vagyunk

2002

A felső 6 implantátumos porcelán hidat 2003-ban, az alsót pedig 2017-ben készítettük.

2003

A 12 db Nobel Biocare implantátum állapota ma is tökèletes. Teljesen gyulladásmentes a csont, az íny. Ínysorvadásnak, fogágybetegségnek, – mely ennyi idős implantátumoknàl nagyon gyakori, – nyoma sincs. A porcelán fogpótlások – az akkori technológiai fejlettség szintjèn, de – teljesen újszerűek…ma már sokkal szebbeket és még tartósabbakat készítünk.

2006

Bővebben

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Vélemények

Mosolyokat teremtünk, mely életeket változtat meg

Végig bíztam Halász doktorban és utólag már minden szép, semmi fájdalomra nem emlékszem. Köszönök mindent!

Hajas László 
mesterfodrász

A műtét egy cseppet sem fájt, pedig féltem tőle, a hangoktól, a helyzettől, ez hatalmas pozitív csalódás volt nekem és ezt nagyon, nagyon köszönöm nektek❤

Nagy Viki
VB, EB arany- és ezüstérmes sportoló (kajak)

Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája, ezért vállaljuk immár 18 éve az ideutazást..

Fásy Ádám (és családja)
zenei producer

A Halász Klinikán mindig családias környezetben, magas szakmai színvonalon biztosították részemre a fogászati szolgáltatásokat. Nagyon szépen köszönök mindent!

Magyari-Proksa Szandra
Televíziós műsorvezető

A kezelés briliáns volt, el vagyok ragadtatva a végeredménytől. Fantasztikus munka!

Farah Diggens, Nagy-Britannia

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Végtelenül kedves mindenki és nagyon precízen, a legjobb és legújabb anyagokkal, gépekkel dolgoznak.
Nagyon szépen köszönöm.

Csizmadia Annamária
könyvelő

Soha ilyen modern, barátságos fogászaton nem jártam még. Ennyire kedves, udvarias ellátásban még nem részesültem. A legfontosabb pedig a nagy szakértelem és precíz ellátás. Nagyon köszönöm minden dolgozónak! Mindenkinek ajánlom a Halász Klinikát!   

Tóthné Gőbl Gabriella
óvónő

A Halász Klinika igen magas színvonalú, modern felszereltségű, a személyzet nagyon barátságos, udvarias és jól képzett, munkájában magabiztos. Lenyűgöztek!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klinikán, csak így tovább!

Godfrey Mandizvidza, Dél-Afrika

Megköszönni nincsenek szavak…

Mikó Fanni
Miss Intercontinental 2019

29 éve Halász doktor páciense vagyok. Ha belépek a klinika ajtaján, kedves, mosolygó asszisztensek fogadnak. Halász doktor lelkiismeretes, kitűnő, becsületes szakember.

Talabos Magdolna
nyugdíjas gyógypedagógus

Előtte féltem kicsit a fogbeültetési procedúrától. De semmi gondom nincs immár 8 éve a fogaimmal, nem bántam meg, hogy belevágtam. Ez a mosoly teremtés művészete, köszönöm!

Kövesi Sándorné, Éva
óvónő
Egy hely, ahol a kellemes környezet és a legmodernebb berendezések mellett minden dolgozó kedves és segítőkész. Kitűnő szakemberek gondoskodnak róla, hogy mindig ‘’jó szájízzel “ távozzak a kezelések végén .

Mióta a Klinikára járok szeretek fogorvoshoz járni .

Kalmár Patrik
borbély

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!