Fog implantátum

A HALÁSZ KLINIKA az implantológia vezető hazai centruma: hazánkban 2011 óta Dr. Halász Zsolt ülteti be a legtöbb prémium fog implantátumot (nem Budapesten és a nyugati határszélen, hanem itt, Szekszárdon).

A piacvezető, 1965 óta a “legelitebb” implantátum gyártónak számító svéd Nobel Biocare alapítója, prof. Branemark fektette le a mai fogászati implantológia alapjait. 40 éves “működő” eseteket» tudnak felmutatni. Így a fogbeültetésekhez kizárólag a Nobel Biocare implantátumait alkalmazzuk.

Modern, tartós és minőségi fog implantátumokkal dolgozunk

Egyedülálló, széles választékuk az egyéni adottságoknak és igényeknek megfelelő legtartósabb megoldást nyújtja a fogimplantáció területén.

Bővebben

6 féle implantátumukat, 54 méretben számtalan felépítményükkel alkalmazzuk: a páciensek eltérő ínyvastagsága, csontminősége, csontszerkezete, az esetleges csontpótlás típusa, a foghiány helye, a páciens ínysorvadási hajlama befolyásolja, melyik Nobel Biocare implantátum a legideálisabb megoldás az egyes esetekben. Tudjuk, hogy a fog implantátum beültetése során az igényszint és anyagi döntés is fontos tényező a páciensek számára, ezért a legmodernebb, legsokoldalúbb és legtartósabb megoldásokat nyújtó implantátumaik mellett a kedvezőbb árú, 30 éve bevált Replace Select alapimplantátum is választható.

Különleges beavatkozást, a “műtét mentes” NobelGuide navigációs fogbeültetés lehetőségét is kínáljuk klinikánkon, amely az implantációt még pontosabbá és kiszámíthatóbbá teszi. A „műtét mentes” NobelGuide navigációs fogbeültetésről információ itt »

A Nobel Biocare 1800 tételes kínálatából hazánk legendásan legnagyobb raktárkészlete a mi klinikánkon található. Bővebben »
Így a mi pácienseink mindig a legideálisabb fogászati implantátumot és megoldást kapják; nem kell speciális alkatrészek hiánya miatt újból ideutazni (sokszor hozzánk fordulnak kölcsön komponensekért konkurenseink is). Ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan végezzük a fogbeültetéseket, az implantátum mindig megfelelő szakértelem és eszközpark mellett kerül behelyezésre, így a páciensek elégedetten távoznak klinikánkról.

A fejlett technológia mellett professzionális csapatunk várja a pácienseket

Az implantátum minőség jelentősége gyakran félreértelmezett, ugyanis a fog implantátum bármennyire is szeretnénk : nem mindenható. Az implantáció során sokkal fontosabb az orvosi munka minősége: szakszerűség, precizitás, lelkiismeretesség és a professzionális szájhigiéniai előkészítés elengedhetetlen az eredményes fogbeültetéshez. A megfelelő fogorvosi beavatkozás és utánkövetés kulcsfontosságú ahhoz, hogy a fogászati implantátumok hosszú távon sikeresek legyenek. Sajnos még mindig számtalan a szakszerűtlenül beültetett kitűnő implantátum. Természetesen a legjobb implantátumoknak tud a leghosszabb az élettartama lenni!

Klinikánkon üzemel Közép-Európa első és egyetlen PIC2 készüléke», amely lehetővé teszi, hogy a fogpótlásaink még pontosabbak és tartósabbak legyenek. Ennek köszönhetően, saját laborunkban az átlagosnál hússzor pontosabb virtuális mintára készülnek fogpótlásaink, de tízszer (4-6μ) precízebb az utánunk “következő” legjobbaknál is! Csak ettől, évekkel hosszabb implantátumaink élettartama és tartóssága, ami hozzájárul a pácienseink elégedettségéhez és jóllétéhez!

A HALÁSZ KLINIKA a legmagasabb színvonalú fogászati implantológiai szolgáltatásokkal és prémium minőségű Nobel Biocare implantátumokkal várja azokat, akik a legjobb megoldást szeretnék megtalálni foghiányuk pótlására és igazán tartós eredményre vágynak. A szakértő orvosi csapatunk és a modern technológia együttesen biztosítja a sikeres, biztonságos és hosszú távú fog implantátum kezeléseket a pácienseink számára.

Bővebben

Bővebben

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Vélemények

Mosolyokat teremtünk, mely életeket változtat meg

Végig bíztam Halász doktorban és utólag már minden szép, semmi fájdalomra nem emlékszem. Köszönök mindent!

Hajas László 
mesterfodrász

A műtét egy cseppet sem fájt, pedig féltem tőle, a hangoktól, a helyzettől, ez hatalmas pozitív csalódás volt nekem és ezt nagyon, nagyon köszönöm nektek❤

Nagy Viki
VB, EB arany- és ezüstérmes sportoló (kajak)

Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája, ezért vállaljuk immár 18 éve az ideutazást..

Fásy Ádám (és családja)
zenei producer

A Halász Klinikán mindig családias környezetben, magas szakmai színvonalon biztosították részemre a fogászati szolgáltatásokat. Nagyon szépen köszönök mindent!

Magyari-Proksa Szandra
Televíziós műsorvezető

A kezelés briliáns volt, el vagyok ragadtatva a végeredménytől. Fantasztikus munka!

Farah Diggens, Nagy-Britannia

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Végtelenül kedves mindenki és nagyon precízen, a legjobb és legújabb anyagokkal, gépekkel dolgoznak.
Nagyon szépen köszönöm.

Csizmadia Annamária
könyvelő

Soha ilyen modern, barátságos fogászaton nem jártam még. Ennyire kedves, udvarias ellátásban még nem részesültem. A legfontosabb pedig a nagy szakértelem és precíz ellátás. Nagyon köszönöm minden dolgozónak! Mindenkinek ajánlom a Halász Klinikát!   

Tóthné Gőbl Gabriella
óvónő

A Halász Klinika igen magas színvonalú, modern felszereltségű, a személyzet nagyon barátságos, udvarias és jól képzett, munkájában magabiztos. Lenyűgöztek!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klinikán, csak így tovább!

Godfrey Mandizvidza, Dél-Afrika

Megköszönni nincsenek szavak…

Mikó Fanni
Miss Intercontinental 2019

29 éve Halász doktor páciense vagyok. Ha belépek a klinika ajtaján, kedves, mosolygó asszisztensek fogadnak. Halász doktor lelkiismeretes, kitűnő, becsületes szakember.

Talabos Magdolna
nyugdíjas gyógypedagógus

Előtte féltem kicsit a fogbeültetési procedúrától. De semmi gondom nincs immár 8 éve a fogaimmal, nem bántam meg, hogy belevágtam. Ez a mosoly teremtés művészete, köszönöm!

Kövesi Sándorné, Éva
óvónő
Egy hely, ahol a kellemes környezet és a legmodernebb berendezések mellett minden dolgozó kedves és segítőkész. Kitűnő szakemberek gondoskodnak róla, hogy mindig ‘’jó szájízzel “ távozzak a kezelések végén .

Mióta a Klinikára járok szeretek fogorvoshoz járni .

Kalmár Patrik
borbély

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!