Fogorvosok

Dr. Halász Solt

Bővebben

Már 7 éves korom előtt, amikor a fogorvosi rendelőben bóklásztam, elhatároztam, hogy fogorvos szeretnék lenni, és azóta ezt el is értem. A munkám során a legtökéletesebb eredmény eléréséért minden tőlem telhetőt megteszek, így amit alkotok az minden szempontnak megfeleljen, mind tartósságban, mind az esztétikát tekintve. A szabadidőmet szívesen töltöm különféle technikák társaságában – ami talán annál a vágyamnál is hamarabb kezdődött, hogy fogorvos legyek -, ide értve az elektronikus kütyüket, az autókat, motorokat, amikről bármikor szívesen olvasok, nézek videót avagy beszélgetek.

Bővebben

Dr. Halász Zsolt

Bővebben

Szenvedélyem, hobbim a munkám, a klinika.

Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. Sosem akarok nyugdíjas lenni!

Nagy munkabírással és lelkesedéssel szeretem végezni ezt az aprólékos, komoly elméleti tudást, kézügyességet, térlátást és kreativitást igénylő hivatást. Komolyan gondolom, hogy pontosan azt csinálom, amire “születtem”.

Fenti készségeken túl, a klinika vezetőjeként foglalkoznom kell menedzseléssel, kommunikációval, marketinggel. És “jövőbe látással” – hogy úttörők, szakmánk alakítói lehessünk.

Mi lennék, ha nem ez lennék? Kertészmérnök, vagy bútorasztalos…merthogy imádom az antik bútorokat és miliőt, vonz a múlt, a történelem… és a fásszárú növények, igencsak értek hozzájuk. Kedvenceim: a juharfa félék. Meg a veterán autók 🙂 És a villanyautók. De érdekel a makrogazdaság, energiaipar, környezet- és termèszet(védelem), táplálkozástudomány.

Legkisebb, tinédzser lányom Budapesten él anyukájával, így sokat utazom arrafelé, én egy Szekszárd közeli faluban.

Bővebben

Dr. Erdélyi Tamás

Bővebben

Dr Erdélyi Tamás vagyok. 2001-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem fogorvosi karán, summa cum laude minősítéssel. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgával rendelkezem. Diplomám megszerzése óta a Halász Klinikán dolgozom. Hobbim a családom és a kutyáim.

Bővebben

Dr. Kovács Ramóna

Bővebben

Fogtechnikusként kezdtem, aztán átálltam az „ellenséghez”, de az ott tanultakat máig kamatoztatom a teljes szájrehabilitációk során. Az alapos, nagyon precíz munka híve vagyok, nem szeretem a kapkodást, de aki pörgősebb dokira vágyik és szeret gyorsan túlesni a beavatkozásokon, ő is talál nálunk neki megfelelő orvost.

Szeretek nyugodt körülmények között dolgozni és lehetőleg csak az adott páciensre koncentrálni. Arra törekszem, hogy jól érezd magad a székemben. Mivel elég sokat ültem én is a tű másik végén, mindig igyekszem óvatosan beadni a rettegett szurit. Számomra nagyon fontos, hogy az általam készített tömés vagy pótlás minél tökéletesebb legyen, minél kevésbé üssön el a többi fogtól.

Szeretném, ha elégedetten szállnál ki a székből, ezért nagyon fontos a kétoldalú kommunikáció: ha kifejezett elvárással, igénnyel jöttél, mondd el nyugodtan, ha pedig szeretnél valamit változtatni, az ideigleneseken még nyugodtan meg tudjuk csinálni, ha szólsz, így nem kapsz zsákbamacskát a végén.

Bővebben

Dr. Szabó Máté

Bővebben

Dr. Szabó Máté vagyok, 2020-ban szereztem a diplomámat “cum laude” minősítéssel Szegeden.
Munkám során számomra a legfontosabb, hogy pácienseim a lehető legmagasabb színvonalú bánásmódban részesüljenek mind szakmailag, mind emberileg. Szakmai küldetésemnek tekintem a fogak megmentését, illetve ha erre már nincs lehetőség akkor a legkorszerűbb módon történő pótlásukat.
Legfőbb érdeklődési területem a fájdalommentes gyökérkezelés, illetve a biomimetikus fogászat, mely során fogak elvesztett fogállományát az eredetihez hasonló tulajdonságú anyagokkal építem fel, mely lehetővé teszi az ilyen módon készült pótlások átlagosnál hosszabb élettartamát.
Szabadidőm egy részében a zene iránti szenvedélyemet élem meg, ugyanis már tinédzser korom óta aktívan gitározok.

Bővebben

Szájhigiénikusok

Kocsmárné Szilágyi Andrea

Bővebben

Dentálhigiénikusi képesítésemet 2004-ben szereztem, melyet igyekszem a legnagyobb körültekintéssel végezni.
Fő feladataim: Professzionális fogkőeltávolítás, fogfehérítés és a megfelelő szájhigiénia kialakítása, mely minden rendelőben zajló kezelésnek az első lépcsőfoka.
Célom a páciensek elégedettsége, munkám lelkiismeretes, maximális teljesítése.
Rendelőnkben kolleganőimmel együtt igyekszünk nyugodt, családias légkört teremteni.

Bővebben

Matus Kinga

Bővebben

2008. óta dolgozom a klinikán, fogászati asszisztensként kezdtem. Szerettem az orvos jobb keze lenni, kitalálni a gondolatait, kéréseit anélkül, hogy mondania kellett volna. Fontosnak tartottam a páciensekkel való bizalmi kapcsolat kialakítását, mert sokszor az asszisztenseknek könnyebben nyílnak meg, tesznek fel kérdéseket a kezelésükkel kapcsolatban.

2012-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést, ami nagyobb önállóságot adott a munkában. Még fontosabb szerepet kapott a bizalmi kapcsolat kialakítása, mert sokszor velem találkoznak először pácienseink. Ilyenkor igyekszem oldani a feszültséget, görcsöket, kedveséggel, mosollyal, olykor humorral.

Bővebben

Segítők

Halász Kata
páciens koordinátor

Bővebben

Gyógypedagógus végzettségemmel mindig is a segíteni akarás, a jó szándék vezérelt.

A klinikára érkező páciensek félelmeit, izgalmát már érkezéskor vagy várakozás közben egy kötetlen beszélgetéssel vagy mosollyal igyekszem eloszlatni.

Egy oldott, barátságos kapcsolatot igyekszem kialakítani. Szinte minden páciensünk nevét tudom és sokszor telefonban már hang alapján is felismerem.

Mint recepciós fontosnak tartom a nyitottságot, pozitív hozzáállást, mind a páciensek, mind a kollégáimmal szemben.

Kedvenc időtöltésem mindenféle sporttal kapcsolatos tevékenység, legyen az túrázás, biciklizés, futás, síelés, korcsolyázás vagy edzőtermi edzés.

Bővebben

Lengyel Erika
szájhigiénikus, szakasszisztens

Bővebben

Egészségügyi érdeklődésem már gyermekkoromban alakult ki.

Iskoláim elvégzése után a Kardiológiai Osztályon dolgoztam 10 évig ápolónőként, ami nagyon jó szakmai alapot adott.

Ezt követően jöttem a Halász Klinikára fogászati asszisztensként. Itt eltöltött éveim alatt folyamatosan képeztem magamat, továbbképzésekre jártam és megszereztem a dentálhigiénikusi képesítést is.

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és pontos munkavégzésre. A páciensekkel a kezelések során igyekszem jó kapcsolatot kialakítani mosolygós és empatikus természetem miatt. Úgy gondolom, hogy az állandó jókedv és optimizmus oldja a páciensekben kialakult kezdeti feszültséget és ezáltal igazán családias légkört tudok kialakítani.

Bővebben

Dávodi Zsanett
szájhigiénikus, szakasszisztens

Bővebben

Több különböző végzettséggel is rendelkezem, de a fogászati szakma az, ami igazán megfogott.

2014-ben szereztem meg a fogászati asszisztensi végzettségemet, majd ezt követően 2015-ben a klinikai fogászati higiénikust. 2017 óta vagyok a csapat tagja.

Asszisztensként és egyben recepciósként kiemelten fontosnak tartom a jó kommunikációt és az empatikus segítségnyújtást, így kellemesebb hangulatban történhetnek a kezeléseink.

Bővebben


Lengyel Éva
vezető szakasszisztens, szájhigiénikus

Bővebben

Az egészségügyi pályát a szüleim választották nekem 14 éves koromban. 12 évig a közegészségügyben dolgoztam. 2003 óta pedig a Halász Klinikán dolgozom, a kezdetektől fogva Halász doktorral. Időközben dentálhigiénikusi végzettséget is szereztem, ezzel is segítve a csapatmunkát. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy folyamatosan tanulhatok és bővíthetem a tudomásomat. A legnagyobb elismerést az jelenti számomra, ha egy páciensünk aggodalmakkal, félelmekkel érkezik hozzánk és a kezelés végén vidáman, önbizalommal telve, széles mosollyal távozik.

Bővebben

 

Tóth Adél
diplomás szájhigiénikus

Bővebben

Már gimnazista koromban tudtam, hogy a későbbiekben az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni.
Számos elsősegély versenyen vettem részt, így nem volt kérdés, hogy segítő szakmát kell választanom.
A Szegedi Tudományegyetem egy újonnan indított képzésén szereztem diplomámat, mint dentálhigiénikus.
A Halász Klinikára 2021-ben érkeztem, így a legjobbaktól volt lehetőségem elsajátítani a szakma gyakorlati tudását.
Kezdetektől fogva sokat asszisztálok a műtőben, így az implantálás világába is betekintést nyerhettem, ami nagyon érdekes.
Szakdolgozatomat a fogászati félelemről írtam, így fontosnak tartom, hogy pácienseink nyugodt körülmények között kapják meg kezelésüket

Bővebben

 

Berki-Szigethi Eszter
szájhigiénikus, szakasszisztens

Bővebben

Vendéglátásból csöppentem a fogászatba 2009-ben. Azóta dolgozom klinikai fogászati higiénikusként és asszisztensként.

Jókedvű, humoros embernek tartom magam, így orvosommal és kollégáimmal könnyen, lendületesen tudunk együtt dolgozni. Olyanok vagyunk, mint egy kis család, ezért pácienseink is olyan légkörbe csöppennek, ahol oldottan várják kezelésüket.

Bővebben

Ricza Ágnes
szájhigiénikus, szakasszisztens

Bővebben

2006. szeptemberében csatlakoztam a klinika csapatához, ahol azóta is fogászati szakasszisztensként dolgozom. Szakmai ismereteim bővítéseként 2020-ban megszereztem a klinikai fogászati higiénikus végzettséget.

Számomra fontos a precíz és pontos munkavégzés, az orvos munkájának hatékony segítése.

Empatikus, kommunikatív és precíz vagyok. Hiszek abban, hogy az empátia, egy kis kedvesség és mosoly kellemes és stresszmentes légkör tud teremteni a páciens számára.

Bővebben

Bogdán Bettina
szakasszisztens

Bővebben

A nevem Bogdán Bettina. 2022-ben végeztem el sikeresen a fogászati asszisztens szakmát esti tagozaton, munkahely mellett. A vendéglátásszervező vendéglős világban nem éreztem magam teljesen elégedettnek, kerestem a célom. Olyan munkakörben szerettem volna dolgozni, ahol valamilyen módon segítségül lehetek másokon. Gyerekkori barátnőm motiválására vágtam bele az egészségügyi szakirányba, amellyel nagy fordulatot vett az életem. Szeretem a munkám, melyben a páciensek elégedettségét én is segíthetem. Ezenkívül folyamatosan szeretnék fejlődni a szakmában, a fogászat minden ágazata érdekel, így úgy érzem, nagyon jó helyre kerültem.
Az érdeklődési körön belül, megemlíteném a művészetet, gasztronómiát és az autókat. Utóbbi párom szenvedélyéből ragadt rám. Szeretek utazni, természetben kikapcsolódni.

Bővebben

Fogtechnikusok

Borbély Gábor
laborvezető

Bővebben

Életem során mindig is szerettem a kreatív kihívásokat.

Hiszek azon megoldásokban, amik ötvözik a legmodernebb technológiát a művészi színvonallal. Pácienseinkkel együtt működve, gondolkodva, igényeiket meghallgatva valósítjuk meg a számukra tökéletes fogpótlást.

Az így elkészült műalkotások nem csak a pácienseinket töltik el elégedettséggel, számomra is fontos, hogy a lehető legjobb minőséget, szépséget adjuk ki a kezeink közül.

Bővebben

Lukács Ákos

Bővebben

Rendszeresen sportolok és részt veszek hosszútávú futó és triatlon versenyeken.

Többszörös Iron man-ként nem okoz problémát, hogy a munkáim során hosszadalmas, bonyolult feladatokat oldjak meg, és a legösszetettebb, “high-tech” fogpótlásokat készítsem el pácienseink részére.

A fő, hogy a legszebb mosollyal térjenek haza.

Bővebben

Kovács Tamás

Bővebben

Funkció, esztétika, kényelem. Egy tökéletes fogpótlásnak mindháromnak meg kell felelnie.

Munkáim során a precizitás jellemez, mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobb minőséget állítsam elő.

Hiszem, hogy a hosszú évek alatt elsajátított szakértelmem segít pácienseink számára a tökéletes mosoly elérésében.

Bővebben

Menedzser

dr. Vági-Halász Anna
fogászati praxismenedzser

Bővebben

Én vagyok a család egyetlen humán beállítottságú „báránya”, ezért is esett a választásom a jogi pályára. A kitűnő minősítésű jogi szakvizsga megszerzése után mégis úgy éreztem, hogy inkább a családi vállalkozásban szeretnék dolgozni. Munkám során a mottómnak mondhatom, hogy rend a lelke mindennek, minden feladatot, problémát akkor szeretek megoldani, amikor felmerül.

Szabadidőmben utazok, jógázok, sportolok és a gasztronómiának hódolok.

Bővebben

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Vélemények

Mosolyokat teremtünk, mely életeket változtat meg

Végig bíztam Halász doktorban és utólag már minden szép, semmi fájdalomra nem emlékszem. Köszönök mindent!

Hajas László 
mesterfodrász

A műtét egy cseppet sem fájt, pedig féltem tőle, a hangoktól, a helyzettől, ez hatalmas pozitív csalódás volt nekem és ezt nagyon, nagyon köszönöm nektek❤

Nagy Viki
VB, EB arany- és ezüstérmes sportoló (kajak)

Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája, ezért vállaljuk immár 18 éve az ideutazást..

Fásy Ádám (és családja)
zenei producer

A Halász Klinikán mindig családias környezetben, magas szakmai színvonalon biztosították részemre a fogászati szolgáltatásokat. Nagyon szépen köszönök mindent!

Magyari-Proksa Szandra
Televíziós műsorvezető

A kezelés briliáns volt, el vagyok ragadtatva a végeredménytől. Fantasztikus munka!

Farah Diggens, Nagy-Britannia

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Végtelenül kedves mindenki és nagyon precízen, a legjobb és legújabb anyagokkal, gépekkel dolgoznak.
Nagyon szépen köszönöm.

Csizmadia Annamária
könyvelő

Soha ilyen modern, barátságos fogászaton nem jártam még. Ennyire kedves, udvarias ellátásban még nem részesültem. A legfontosabb pedig a nagy szakértelem és precíz ellátás. Nagyon köszönöm minden dolgozónak! Mindenkinek ajánlom a Halász Klinikát!   

Tóthné Gőbl Gabriella
óvónő

A Halász Klinika igen magas színvonalú, modern felszereltségű, a személyzet nagyon barátságos, udvarias és jól képzett, munkájában magabiztos. Lenyűgöztek!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klinikán, csak így tovább!

Godfrey Mandizvidza, Dél-Afrika

Megköszönni nincsenek szavak…

Mikó Fanni
Miss Intercontinental 2019

29 éve Halász doktor páciense vagyok. Ha belépek a klinika ajtaján, kedves, mosolygó asszisztensek fogadnak. Halász doktor lelkiismeretes, kitűnő, becsületes szakember.

Talabos Magdolna
nyugdíjas gyógypedagógus

Előtte féltem kicsit a fogbeültetési procedúrától. De semmi gondom nincs immár 8 éve a fogaimmal, nem bántam meg, hogy belevágtam. Ez a mosoly teremtés művészete, köszönöm!

Kövesi Sándorné, Éva
óvónő
Egy hely, ahol a kellemes környezet és a legmodernebb berendezések mellett minden dolgozó kedves és segítőkész. Kitűnő szakemberek gondoskodnak róla, hogy mindig ‘’jó szájízzel “ távozzak a kezelések végén .

Mióta a Klinikára járok szeretek fogorvoshoz járni .

Kalmár Patrik
borbély

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!