EZ MIÉRT LESZ JÓ PÁCIENSEINKNEK?!

A spanyol fejlesztő és gyártó cég emberei 3 napig tréningelik csapatunkat használatára; illetve néhány hazai szakértő is eljött a valóságban is megnézni e csodát.
Implantátumos hidak digitális lenyomatvételére használjuk mostantól.

🤓 Magyarországon, de egyik környező országban sem tud sehol, senki nálunk pontosabb lenyomatot, szájszkennelést végezni…és nem kicsit leszünk precízebbek🥹
PIC 2 gépünk az első Közép-EUban. Hasonló célra egy amerikai berendezés létezik még, de az sincs régiónkban.

🔬 Egy átlag fogorvos néhány 100 µm (mikron) pontosságú lenyomatot tud venni. Egy jól sikerült lenyomat ~100 µm pontosságú. 50 µm-os pontosság már nagyon ritka és nagyon kevesen képesek rá.

😇 Mi ezzel a géppel ~4 µm pontosságot érünk el. Tehát 10x pontosabb “lenyomatokra” / szájszkennelésre leszünk képesek eddigi önmagunkhoz, ill. a legjobbak legjobb munkájához képest is.

MIT NYER EBBŐL A PÁCIENS?
✅Rágásnál a kerámia fogpótlás repedését, törését okozhatja a fogpótlás illeszkedési pontatlansága, feszülése . HA ezzel a készülékkel veszünk “digitális lenyomatot”, az implantátumokhoz csavarokkal rögzülő fix hidakban nem lesz, vagy csak nagyon minimális feszülés, feszültség. Így a fogpótlás-sérülés esélye is jóval kisebb.
✅Kisebb illeszkedési résekben kevesebb baktérium tud megbújni. Kisebb a fogágy gyulladás esélye, lassabb a csontvesztés az implantátumok körül.
✅TEHÁT a Halász Klinika pácienseinek implantátumai, fogpótlásai még hosszabb élettartamúak lesznek, kevesebb probléma mellett.
✅Kényelmesebb a páciensnek: nincs kellemetlen lenyomatvétel.
Gyors: ami eddig fél-1 órás procedúra volt, most 2-3 perc lesz.

🪖 Hónapokat csúszott a leszállítása. Ugyanis optikája a hadiiparból jön…mostanában nagy az igény kémdrónokra: bármilyen rezgés-remegés ellenére is tűélesen lát, tűpontosan mér.

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a klinika.Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok, sosem megyek nyugdíjba!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!