Milyen pluszt nyújt – a legutóbbi hírlevelünkben» ismertetett PRÉMIUM BASIC implantátumos fogpótlásunkhoz képest – a csúcskategória?!

Ismerd meg PRÉMIUM GOLD csomagunk tartalmát:
Ezt tudja egy csúcs implantátum: (Nobel Biocare Active Ti-ultra)

1. Az implantátumokba egy köztes, kizárólag XEAL bevonatú felépítmény kerül. A felépítményhez csavarozással csatlakozik a fogpótlás, ehhez “kell” hozzánőnie az ínynek. Ez a megoldás a megszokotthoz képest erősebb, hosszútávon stabil implantátum-íny kapcsolatot biztosít. Így nehezebben férnek hozzá az implantátumhoz csontlebontódást, ínysorvadást okozó baktériumok.

2. XEAL bevonatú implantátum. Esetleges kismértékű csontlebontódás, ínysorvadás esetén, még íny alatt, de a csontból kibújt implantátumhoz is hozzá képest nőni az íny. Így lassítva, gátolva a káros folyamatokat.

3. Az Active implantátum külső formája miatt a puha, rosszabb minőségű csontban stabilabban rögzül, mint az átlagos implantátumok. Ezért fogeltávolítás utáni azonnali implantációra és azonnali terhelésre különösen alkalmas.

4. Az Active implantátum nyak kiképzése gátolja-mérsékli a gyógyulási folyamat során fellépő – amúgy fiziológiás, – csontlebontódást.

5. Gyári Élethossz Xtra Garancia Bővebben» mellett 10 év teljeskörű garancát adunk az implantátumra és a fogpótlásra is.

Ezt tudja egy csúcs fogpótlás:

Először is páciensnek döntenie kell: az esztétikai, vagy a praktikus-kényelmi szempontok a fontosabbak neki?

1. Cirkon – cirkon, vagy cirkon – Li-diszilikát hibrid fogpótlásoknál a cirkon bázisra ragasztott szóló koronák a maximális esztétikát biztosítják.

2. az USÁ-ban készítendő Procera (fotót ld fentebb) a világ legerősebb, legpontosabb, utólag is legnagyobb mértékben módosítható és javítható, legerősebb fogpótlásai gond mentesen biztosíthatják a leghosszabb élettartamot. Tengelykorrekciós csavarozhatóságának köszönhetően a fogpótlást rögzítő csavarok bemeneti nyílásai mindig a legideálisabb, legkényelmesebb helyre kerülhetnek.

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!