Klinikánkon teljes fogatlanság esetén az állcsontonkénti indulóár ~2,5 Mio Ft (Nobel Biocare implantátumok fogpótlással együtt)

Fenti képen a legelső, a mi PREMIUM BASIC csomagunk. Az extrább csomagokba tartozó implantátumok, fogpótlások és megoldások még többet “tudnak”.

De mit tud a – nálunk legegyszerűbbnek számító – PREMIUM BASIC csomagunk (Nobel Biocare Replace Select implantátum Prettau2 cirkónium híddal)?!

1, a Nobel az egyetlen implantátum gyártó, mely bizonyítottan, tömegesen 30-45 éves élettartamú implantátumokat tud felmutatni.

2. implantátumokra gyári Élethossz cseregarancia; fogpótlásra 5 év teljeskörű garancia.

3. a Nobel ‘60-as évekbeli implantàtumaihoz is a mai napig minden pótalkatrész elérhető (a középkategóriás implantátumokhoz is max 10-20 évig gyártanak pótalkatrészt…más implantátum gyártmányokra került elnyűtt fogpótlások cseréinél szokott nehézséget, bonyodalmat, – akár implantátum eltávolítást, – okozni).

5. A fogpótlás csavarozással rögzül az implantátumokhoz. Ha bármi történne a fogpótlással, le lehet venni tisztítani, javítani, ha szükséges, 10-20 év után felújítani.

6. Teljesen feszülés mentes, 20-35 mikron pontos technológiával mikroszkóp alatt készült (PIC fotogrammetriai szájszkennelés*»  alapján) fogpótlás: töréssel, fogágybetegséggel szemben ellenállóbb.

7. A fogpótlásban minimális fém van (gyakran csak a fogpótlást az implantátumhoz rögzítő csavarok), az is maximum szervezetbarát titán.

A fent leírtak a mi alap, PREMIUM BASIC megoldásunkra vonatkoznak! Amely másutt legextrább lenne! Azonban PIC fotogrammetriai szájszkennelés Közép-Eu-ban sehol máshol nem elérhető , csak nálunk, máris nem összevethető az általunk készített fogpótlás.

Itt pedig egy csúcskategóriás, PREMIUM GOLD, 43.000 €-s alsó & felső fogpótlásunk (ez még szebb, tartósabb, kényelmesebb). Hogy ez mennyivel tud többet, következő hírlevelünkben folytatom!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!