Hazánkban vidéken igazán magas színvonalú fogmentés, gyökérkezelés (endodoncia) sajnos gyakorlatilag alig létezik. Évek óta kerestük a megoldást. Elsősorban amiatt, hogy évtizedekre készíteni szánt fogpótlásaink alá minél biztosabb végeredményű gyökérkezeléseket készíthessünk. Tovább rengeteg, hozzánk konzultációra érkező páciens rosszul gyökérkezelt, cisztás fogait meg kellene menteni. Eddig budapesti gyökérkezelő specialistához (endodontus) küldtük heti rendszerességgel az ilyen pácienseket.

Végre megérkezett hozzánk csapatunk új fogorvosa: Dr. Szabó Máté, az endodontusunk. Új szakterülettel, mikroszkópos gyökérkezeléssel>  bővültünk tudása által🦷🔬👏

Máté januártól hétfőtől csütörtökig 19.00 óráig (❗❗), pénteken 8-14 óráig várja pácienseit. Így már munka után is jöhettek hozzánk kezelésekre. Szakterülete az endodoncia, esztétikai / konzerváló fogászat (tömések és a kerámiabetétek).
Az endodoncia legmodernebb, leghatékonyabb és legprecízebb műfaját képviseli, azaz mikroszkóp segítségével végez gyökérkezelést, megtartva így a saját fogakat. Mikroszkóp alatt a sokszoros nagyítás miatt nagymértékben javul a gyökérkezelések sikeressége. Akkor is érdemes nekifutni a mikroszkópos eljárásnak, ha a hagyományos gyökérkezelés után a nem csillapodó fájdalom azt jelzi, hogy nem sikerült megtalálni és eltávolítani a fájdalom forrását. Éppen ezért: a gyökérkezelt fogakra 3 év speciális garanciát adunk❗

Van egy olyan érzésünk, hogy kedvelni fogjátok Mátét… nagyon körültekintő, precíz, megbízható, kiegyensúlyozott, illedelmes és páciensközpontú. Ha szeretnéd gyökérkezeléssel megtartani a fogadat vagy félsz a fogászati beavatkozásoktól, akkor őt ajánljuk Neked.

Máté bemutatkozását olvashatjátok:
„Dr. Szabó Máté vagyok, 2020-ban szereztem a diplomámat “cum laude” minősítéssel Szegeden.
Munkám során számomra a legfontosabb, hogy pácienseim a lehető legmagasabb színvonalú bánásmódban részesüljenek mind szakmailag, mind emberileg. Szakmai küldetésemnek tekintem a fogak megmentését, illetve ha erre már nincs lehetőség akkor a legkorszerűbb módon történő pótlásukat.
Legfőbb érdeklődési területem a fájdalommentes gyökérkezelés, illetve a biomimetikus fogászat, mely során fogak elvesztett fogállományát az eredetihez hasonló tulajdonságú anyagokkal építem fel, mely lehetővé teszi az ilyen módon készült pótlások átlagosnál hosszabb élettartamát.
Szabadidőm egy részében a zene iránti szenvedélyemet élem meg, ugyanis már tinédzser korom óta aktívan gitározok.”

Ne félj, ha az ünnepek alatt fogfájással küzdenél, akkor segítünk, gyere hozzánk – bejelentkezés nélkül – december 28-án 8.00-11.00 óra közötti ügyeletünkre.
Az ünnepek alatt sem hagyjuk magára a Pácienseinket!

A szerző

Dr. Vági-Halász Anna

A Halász Klinika praxismenedzsereként arra törekszem, hogy a valóban családias hangulat mellett Páciens élményt is teremtsünk és minden feltétel adott legyen ahhoz, hogy a lehető legprecízebb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújthassuk. Komplex látásmódommal próbálom megvalósítani, kivitelezni és megszervezni a "fiúk" ötleteit.

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!