Hosszútávú gondtalanságot alkotunk. A teljes fogpótlás, főképp ha implantátumokra kerül, sokszorta összetettebb és bonyolultabb feladat. Különleges ismereteket, felszerelést és tapasztalatot igényel. Ez nem csak magára a teljes fogbeültetésre érvényes, hanem az implantátumokra kerülő fogpótlásra is.

Mivel erre specializálódtunk, fogpótlások egyedülállóan széles választékát nyújtjuk pácienseinknek. Hogy igényeik, anyagi lehetőségeik szerint választhassanak.

Az implantátumok – szemben a fogakkal, melyek egy kicsit mindig mozgathatóak, – rendkívül mereven állnak a csontban. Ez a fogpótlások állandó töréseihez, sérüléseihez fog vezetni (chipping). Speciális fogpótlásainkkal e gyakori problémák elkerülhetők.

A fogpótlások későbbi problémáinak leggyakoribb okai: az implantátumok körül nincsenek meg a fogak rágóerő érzékelő receptorai, így az agy rágómozgásokat finomhangoló szerepe megszűnik. Ettől jelentősen (1)megnő a rágóerő mely (2)kontrollálatlan rágómozgásokkal társul. Továbbá a minden egyes rágómozdulattal járó rugalmas (3) állkapocs-deformáció feszültséget kelt a fogpótlásban. Mely csak idő kérdése, mikor, milyen jellegű törést, kerámia lepattanás okoz. Minden harmadik(!) teljesen fogatlan, implantátummal ellátott páciensnek ez folyamatosan fennálló és visszatértő probléma: ez csak erre speciális fogpótlásokkal kerülhető el.

A Halász Klinikán 5 féle különleges fogpótlást tudunk felkínálni pácienseinknek. Ezek tartósságban, esztétikában, így árban is különböző szinten állnak. A szokásos fogorvosi praxisban, vagy a csak keveset implantáló, illetve a nem a teljes fogatlanságra specializálódott implantológus-fogorvosoknak abszolút nem is kell ismerniük, nem is kell értsenek ezeknek a speciális rögzített fogpótlásoknak a készítéséhez. A HALÁSZ KLINIKA ettől is specialista. E fogpótlások mindegyike speciálisan ennek a problémának a megoldását kínálja. És nyugodtan kijelenthetjük: a HALÁSZ KLINIKA ezen értékes fogpótlások készítésében Magyarországon egyedülálló, sok éves tapasztalattal rendelkezik.

CAD-CAM fogászat pontunk további értékes információval szolgál fogpótlásainkról. Tovább »

Bővebben

Bővebben
5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!