Küldetésünk, célok

Senki sem jár szívesen fogorvoshoz. Mindent megteszünk, hogy pácienseink életében ez lehessen az utolsó nagy fogászati beavatkozás-sorozat.

Mindig lehet még jobb! – új utakat, megoldásokat keresni, kifejleszteni, bevezetni, mellyel utat mutatunk szakmánknak is.

CÉLUNK: ÉLETHOSSZIG TARTÓ FOGPÓTLÁS

  • Naprakészen adott korszak legjobb, legbiztonságosabb megoldásait nyújtani pácienseinknek.
  • Fenntartani klinikánk vezető szerepét a fogbeültetés, a fogpótlás, teljes fogatlanság illetve teljes fogpótlás és a csontpótlás területén.
  • Folyamatosan fejlődni, tanulni, beruházni a legfejlettebb technológiákba.
  • Mind személyesebbé tenni szolgáltatásainkat, megőrizni klinikánk barátságos légkörét, hogy végcélunkat, pácienseink maximális ELÉGEDETTSÉGÉT elérjük.

MI NEM ÁRAINKKAL VERSENYZÜNK
Nem az a célunk, hogyan tudnánk minél olcsóbbak lenni. Kizárólagos célunk, – melynek érdekében sokszor irreális erőfeszítéseket kell tennünk – hogy egyetlen implantátumot se veszítsünk; hogy a létező legtartósabb és legesztétikusabb technológiákat tegyük elérhetővé pácienseinknek. Ez nem külső kényszer: benső igényességünk, szakmánk iránti tisztelet, a maximalizmusunk…és ezt, átlag feletti áraink ellenére is, méltányolják pácienseink.

Korunk a ciklikus, folytonos fogyasztásra épül. A ruhaszárítótól az autóig odafigyelnek a gyártók, nehogy túl sokáig tudja azt használni a vásárló; hogy a konkurenciáénál olcsóbb legyen, hogy az ő termékét vegyék meg stb. Mindez egy “olcsósítási” spirálhoz vezetett, mely a silányság és igénytelenség korát hozta. A valaha megbízható nívós luxustermékek is megbízhatatlanná lettek. A “gagyi” termékek szakadatlan cseréje biztosítja a gyártók, részvényesek nyereségét.

Napjaink technikai színvonalán a régiekénél tartósabb produktumokat állíthatnánk elő. (A vásárló is ludas! Engedi magát marketing által megbolondítani: sok felesleges, divatos cserékre veszik rá. Ha tartós fogyasztási cikkeket vásárolna, ha ez lenne az igény, akkor ezt is gyártanák. Így ritkábban vásárolhatna…igaz drágább, minőségi árukat.)  

Ez a trend a fogászatban is! Olcsóbbnál olcsóbb, hitvány megoldásokkal verseng sok gyártó és fogorvos. Mi másfajta szemléletet képviselünk. Mivel drága, kellemetlen, sokszor hosszadalmas kezeléseken kell végighaladnia a páciensnek, jogos elvárás az évtizedekre szóló végeredmény. Ezért kizárólag munkánk legyen: tartós, komplikációmentes, esztétikus, funkcionális. Túlbiztosított megoldásokat alkalmazunk, így évekkel, évtizedekkel későbbi problémákat előzünk meg; vagy teszünk egyszerűen  javíthatóvá. De ennek felárát csak az elején lehet megfizetni…de ez sokszor így is olcsóbb, egyszerűbb és kevéssé kellemetlen, mint a silányul elvégzett beavatkozásokat később helyrehozni. A döntés a páciensé.

Bővebben

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Vélemények

Mosolyokat teremtünk, mely életeket változtat meg

Végig bíztam Halász doktorban és utólag már minden szép, semmi fájdalomra nem emlékszem. Köszönök mindent!

Hajas László 
mesterfodrász

A műtét egy cseppet sem fájt, pedig féltem tőle, a hangoktól, a helyzettől, ez hatalmas pozitív csalódás volt nekem és ezt nagyon, nagyon köszönöm nektek❤

Nagy Viki
VB, EB arany- és ezüstérmes sportoló (kajak)

Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája, ezért vállaljuk immár 18 éve az ideutazást..

Fásy Ádám (és családja)
zenei producer

A Halász Klinikán mindig családias környezetben, magas szakmai színvonalon biztosították részemre a fogászati szolgáltatásokat. Nagyon szépen köszönök mindent!

Magyari-Proksa Szandra
Televíziós műsorvezető

A kezelés briliáns volt, el vagyok ragadtatva a végeredménytől. Fantasztikus munka!

Farah Diggens, Nagy-Britannia

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Végtelenül kedves mindenki és nagyon precízen, a legjobb és legújabb anyagokkal, gépekkel dolgoznak.
Nagyon szépen köszönöm.

Csizmadia Annamária
könyvelő

Soha ilyen modern, barátságos fogászaton nem jártam még. Ennyire kedves, udvarias ellátásban még nem részesültem. A legfontosabb pedig a nagy szakértelem és precíz ellátás. Nagyon köszönöm minden dolgozónak! Mindenkinek ajánlom a Halász Klinikát!   

Tóthné Gőbl Gabriella
óvónő

A Halász Klinika igen magas színvonalú, modern felszereltségű, a személyzet nagyon barátságos, udvarias és jól képzett, munkájában magabiztos. Lenyűgöztek!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klinikán, csak így tovább!

Godfrey Mandizvidza, Dél-Afrika

Megköszönni nincsenek szavak…

Mikó Fanni
Miss Intercontinental 2019

29 éve Halász doktor páciense vagyok. Ha belépek a klinika ajtaján, kedves, mosolygó asszisztensek fogadnak. Halász doktor lelkiismeretes, kitűnő, becsületes szakember.

Talabos Magdolna
nyugdíjas gyógypedagógus

Előtte féltem kicsit a fogbeültetési procedúrától. De semmi gondom nincs immár 8 éve a fogaimmal, nem bántam meg, hogy belevágtam. Ez a mosoly teremtés művészete, köszönöm!

Kövesi Sándorné, Éva
óvónő
Egy hely, ahol a kellemes környezet és a legmodernebb berendezések mellett minden dolgozó kedves és segítőkész. Kitűnő szakemberek gondoskodnak róla, hogy mindig ‘’jó szájízzel “ távozzak a kezelések végén .

Mióta a Klinikára járok szeretek fogorvoshoz járni .

Kalmár Patrik
borbély

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!