…egy magánklinika hétköznapjaiban

13 éve szisztematikusan kiköttettem a gázt céges és magán ingatlanaimból. Nem csak környezetvédelem miatt. Hanem mert dupla lenne a kitettség: áramszünet / -hiány esetén a gázfűtés sem megy; gázhiány esetén szintén.
Áram napelemmel termelhető; klinikánkon a kisebb áramszüneteket egy nagy központi energiatároló hidalja át.

A biztonság egy “mániám”:

  • a világpolitika kiszámíthatatlan, nem normális dolog az ilyen magas szintű kitettség az orosz földgáznak (és olajnak). Évek óta megy az elzárjuk-nemzárjuk a gázcsapot, nem bíztam az oroszokban…sajnos bejött.
  • Pácienseink többsége távolról jön. Rászánják egész napjaikat a kezelésre és ideutazásra. A lehető legbiztosabb megoldást kell nyújtsuk, hogy amennyire csak lehet, mindig, minden körülmények közt biztosíthassuk az ellátást.

Ugyanezért – a CT kivételével – minden fontos és drága berendezésünkből is legalább kettő van, hogy egyik meghibásodása esetén is elláthassuk pácienseinket. Mert nem csak az lenne a kellemetlenség, ha a száz- / ezer kilométerekről érkező páciens kezelését nem tudnánk adott napon elvégezni. Ugyanis hónapokra előre teljesen tele a naptárunk. Egy mai (márc. közepe) páciensnek több órás új időpontot már csak július végére tudnánk adni… ez azért igen kellemetlen lenne!
Érdekes dolog ez a “sikeresség”: ez egy ördögi kör. Ha ennyire televagyunk, újfajta (számunkra kellemes) problémákra kell megoldást találni… de éppen az ilyen szintű felkészültség bizalom és biztonság növelő a páciensek szemében; mely újabb pácienseket hoz.

Úgyhogy ezzel a gáz kikötéssel nem csak magam, de Magyarország gázkitettségét is csökkentettem. Ha pedig sokan így teszünk, komoly hatást érhetünk el!

Klinikánk kimagasló építészeti-gépészeti infrastruktúrája egy külön hírlevélért kiált. Ugyanis közvetlen hatása van munkánk minőségére, magas sikerességi, illetve alacsony komplikációs rátánkra.

 

Üzemanyaghiány?

Elektromos autóval, plug-in hibriddel érkező pácienseinket klinikánk parkolójában 2 db Type2-es (2 x 22 KW) elektromos autó töltő várja! A kezelés ideje alatt autóját ingyen feltöltheti! Mert mi ebben is elöl járunk

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a klinika.Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok, sosem megyek nyugdíjba!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!