Felújítottunk, bővültünk, megnyitottunk!

Néhány éve érdeklődve hallgattam egy páciensünktől, hogy az ő cége szállított le a Suzuki gyár számára ultratiszta vizet előállító berendezést.
Óriási kádakban áramoltatott ún. UP vízbe merítik pillanatokra fényezés előtt a karosszériákat, melyek azonnal fémig tisztulnak. Ugyanis ha a víz kellően tiszta, a legagresszívabb, leghatékonyabb, bármit eltávolítani képes “szerré” válik.

Mindig mindenen lehet javítani. A 0,6%-os sikertelenségi rátánkat tovább szeretnénk csökkenteni. Ez már az orvoslás “fine diningja, high-endje”: irreálisnak tűnő apróságokon kell / lehet finomítani.
Ennek során tavaly elkezdtem tanulmányozni a legszigorúbb amerikai sterilizálási protokollt, végignéztem egy amerikai kórházi higiéniai-sterilizációs kurzust.
És itt futottam bele ismét az ultratiszta vízbe…térdig 😳

Szóval, ilyen tudomásom szerint magyar kórházakban, magánklinikákon még nincs – de nagy eséllyel tőlünk nyugatra is alig.
Ezt a technológiát mi tesszük először elérhetővé klinikánk páciensei számára.
Igazából emiatt álltunk neki a klinikabővítésnek.

Felépítettünk egy második, új sterilizáló helyiséget, – hogy a nyugati protokollokat követve – két külön helyiségbe válasszuk szét a sterilizálás “koszos” és “tiszta” munkafolyamatait. Más-más hőmérséklet, fény(lux) és páratartalom kell legyen a két helyiségben.

Bár eddig is magasan kiemelkedő technológiai szinten voltunk, most rátettünk még pár lapáttal.
Mostani bővülésünk-felújításunk inkább háttér technológiai; pácienseink a klinikán változást kevésbé vesznek észre. Viszont implantátumaink hosszútávú TARTÓSSÁGÁT, a még magasabb SIKERESSÉGI rátánkat az ő érdekükben javítjuk tovább.

Tehát, mi is ez az új “cucc”?

Közvetlenül a hálózati vízről képes nagytisztaságú, ún. ultratiszta (ASTM Type II., ill. III.) laboratóriumi tiszta vizet fordított ozmózissal előállítani, mely a csaptelepből tisztítani képes nyomással tud kifolyni.

A berendezés az ionok, kolloidok, szerves szennyezők és lebegő részecskék eltávolítása után szinte egy tökéletesen tiszta, csak H₂O molekulák alkotta folyadékot eredményez. Melyet az áztatás, műtéti műszertisztítás és öblítéshez használunk fel.

Nincs tökéletesen tiszta sebészi műszer!
Minél kevesebb szennyeződés maradvánnyal* kerül a műszer a sterilizálóba, annál tökéletesebb tud lenni a sterilizáció**; annál kisebb eséllyel okozhat műtét utáni komplikációt.
*Persze itt most mikroszkóppal keresendő sejtmaradványokat kell elképzelni!
**A fertőzni képes kórokozó- ill. csíramentesítés a sterilizálás célja.

Eddig is egyedülállóan alaposan és körültekintően, Ny-Eu-i protokollokat követve működött a tisztítás-sterilizáció klinikánkon.
Mostantól még jobb lesz.

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a Halász Klinika. Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!