A Covid-19 minden ágazatra valamiképp lesújt. Előre „meneküléssel”, komoly fejlesztésekbe fogtunk, hogy megőrizzük vezető helyünket…ez jól hangzik. Meg igaz is.

De leginkább, mert így izgalmas és imádható, meg nem unható hivatásunk, munkánk: élvezzük pácienseinkkel együtt a fogpótlástan-implantológia észvesztő fejlődését, előnyeit!

Másrészt a koronavírusos árnyékában is érezhető a prémium implantáció fokozódó igénye. Hogy ezt kiszolgálhassuk, – még inkább e szakterületre helyezve tevékenységünk hangsúlyát, – az egészségügy legújabb high-tech megoldásait fogjuk idén bevezetni. Emellett klinikánkat szervezetileg is bővítettük 2 adminisztratív kollégával. Hogy e terhek lekerüljenek a szakmai stábról, rólam; hogy még inkább az implantológiára irányíthassam figyelmemet, energiámat; de legfőképp, hogy pácienseink több időt, odafigyelést kaphassanak.

Hazánk legelső – 2006 óta(!) saját digitális laborral is bíró, – digitális fogászatra specializálódott klinikája a Halász Klinika.  3 fázisból álló fejlesztéseink első lépését most tettük meg (tudom, sokakat érdekel: alábbi 2 berendezés összértéke 25 Mio Ft). Minden fokozatról értesítünk!

Fogászati mikroszkóp

Hogy még aprólékosabban, precízebben dolgozhassunk. Hogy még TARTÓSabbak legyenek FOGPÓTLÁSaink.

Fogtechnikusaink évek óta mikroszkóp alatt dolgoznak. Lassabban, de magasabb minőségben…átlag fölötti áraink mögött komoly szakmai-tudásbeli és felszereltségbeli “tartalom” áll.

Összeszerelés, oktatás

Sirona Primescan szájszkenner

Pillanatnyilag „ő” most a legmodernebb szájszkenner.

*Szájszkenner: lenyomatvétel helyett 3D szkenneléssel veszünk virtuális lenyomatot. Precízségén, gyorsaságán túl a hagyományos lenyomatozással megvalósíthatatlan lehetőségeket kínál.
Míg a fogászatok 97%-ában még nem is létezik e technológia, 15 éve hasznàlunk szájszkennereket. Ez már a negyedik generáció…tehát kb 3-4 évente lecseréljük…sőt, idéntől kettő is lesz, annyira digitalizálódik a munkánk.. Mert így egyre pontosabb, TARTÓSABB végeredményt biztosíthatunk. A 10 év garancia kötelez bennünket!
…tehát tapasztalatunk, gyakorlatunk megkérdőjelezhetetlen.

Megérkezett…és oktatásunk

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a klinika.Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok, sosem megyek nyugdíjba!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!