A Covid-19 minden ágazatra valamiképp lesújt. Előre „meneküléssel”, komoly fejlesztésekbe fogtunk, hogy megőrizzük vezető helyünket…ez jól hangzik. Meg igaz is.

De leginkább, mert így izgalmas és imádható, meg nem unható hivatásunk, munkánk: élvezzük pácienseinkkel együtt a fogpótlástan-implantológia észvesztő fejlődését, előnyeit!

Másrészt a koronavírusos árnyékában is érezhető a prémium implantáció fokozódó igénye. Hogy ezt kiszolgálhassuk, – még inkább e szakterületre helyezve tevékenységünk hangsúlyát, – az egészségügy legújabb high-tech megoldásait fogjuk idén bevezetni. Emellett klinikánkat szervezetileg is bővítettük 2 adminisztratív kollégával. Hogy e terhek lekerüljenek a szakmai stábról, rólam; hogy még inkább az implantológiára irányíthassam figyelmemet, energiámat; de legfőképp, hogy pácienseink több időt, odafigyelést kaphassanak.

Hazánk legelső – 2006 óta(!) saját digitális laborral is bíró, – digitális fogászatra specializálódott klinikája a Halász Klinika.  3 fázisból álló fejlesztéseink első lépését most tettük meg (tudom, sokakat érdekel: alábbi 2 berendezés összértéke 25 Mio Ft). Minden fokozatról értesítünk!

Fogászati mikroszkóp

Hogy még aprólékosabban, precízebben dolgozhassunk. Hogy még TARTÓSabbak legyenek FOGPÓTLÁSaink.

Fogtechnikusaink évek óta mikroszkóp alatt dolgoznak. Lassabban, de magasabb minőségben…átlag fölötti áraink mögött komoly szakmai-tudásbeli és felszereltségbeli “tartalom” áll.

Összeszerelés, oktatás

Sirona Primescan szájszkenner

Pillanatnyilag „ő” most a legmodernebb szájszkenner.

*Szájszkenner: lenyomatvétel helyett 3D szkenneléssel veszünk virtuális lenyomatot. Precízségén, gyorsaságán túl a hagyományos lenyomatozással megvalósíthatatlan lehetőségeket kínál.
Míg a fogászatok 97%-ában még nem is létezik e technológia, 15 éve hasznàlunk szájszkennereket. Ez már a negyedik generáció…tehát kb 3-4 évente lecseréljük…sőt, idéntől kettő is lesz, annyira digitalizálódik a munkánk.. Mert így egyre pontosabb, TARTÓSABB végeredményt biztosíthatunk. A 10 év garancia kötelez bennünket!
…tehát tapasztalatunk, gyakorlatunk megkérdőjelezhetetlen.

Megérkezett…és oktatásunk
5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!