Ilyen a világ egyik legjobb kurzusa

Egyetlen, az implantológiában, fogászatban a legmagasabb szinten jegyzett magyar tudós van a világon, Urbán István. Tudományos áttörést ~20 éve a kaliforniai UCLA, majd Loma Linda egyetemein a vertikális csontpótlás “feltalálásával” hozott; e rendkívül fontos beavatkozásnak ma is a legnagyobb szaktekintélye…és nevezik így csontpótlási metódusát: “Hungarian Sausage Technique”. Tudományos minősítései DMD, MD, PhD, Professor; 63 publikáció; 1700+ idézettség.

Az Urban Regeneration Institute általa vezetett 3×3 napos szuperintenzív kurzusán 🇺🇸USA-ból, 🇦🇺Ausztráliából, 🇹🇼Tajvanról, 🇦🇿Azerbajdzsánból, 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Angliából, 🇫🇷Franciaországból, stb. volt ~14 “tanulótársam”.

A színes kis csapatunk

Két alkalom közti hetekben a tanultakat ki tudtuk próbálni, begyakorolni, legközelebb onnan továbbépítkezni. Voltak előadások, élő műtétek, hands-on gyakorlatok disznófejen és persze vizsgák.

A tananyagokban a páciens vizsgálattól, a gyógyszerelés, a komplikációk kezelésén át mindent érintettünk; célkeresztben a csont és nyálkahártya pótlási technikák voltak.

Német és tajvani implantológiai gyártók emberei érkeztek mikro “vásárt” tartani; az István által használt anyagokról, műszerekről információkkal szolgálni. Akinek a műtétek során használt kellékek szimpatikusak lettek, vásárolhattak…vettem is magunknak egy 1millió Ft értékű csontdarálót.

Egy diplomaosztó vacsorával zártunk, ahol többen vállalkoztak, hogy a saját nyelvükön énekeljenek is nekünk. A magyar éneket István adta elő mindenki szerencséjére, nem én🤐

Urbán István és Én a “diplomaosztón”
Énekelnek a kollégák

Mindig is érdekelt, mennyibe kerülhet egy ilyen 9 napos világszínvonalú implantológiai kurzus?
Elárulom, csak Neked: 12.450€

A szerző

Dr. Halász Solt

Az állandó gyerekkori barkácsolással és legózással egyidejűleg választottam a fogászatot hivatásomként. A munkámat a maximalizmus és a perfekcionizmus hatja át - ahogy a Halász Klinikán ezt már megszokhatták Pácienseink-, mely során a lehető legtökéletesebb munkát igyekszem kiadni a kezeim közül, így édesapámat követve, még hosszú évtizedekig nyújthatjuk a megszokott színvonalú ellátást.

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!