EZ MIÉRT LESZ JÓ PÁCIENSEINKNEK?!

Mire fogjuk használni?
Implantátumos hidakról, a fotogrammetria elvén alapuló digitális “lenyomatvétel”. Az implantátumok egymáshoz való térbeli helyzetét minden eddigi módszernél pontosabban rögzítő módszer.

A spanyol PIC fejlesztő és gyártó cég munkatársai 3 napig tréningelték csapatunkat használatára; illetve nèhàny hazai szakértő is eljött megnézni élőben.
Mostantól Magyarországon, de egyik környező országban sem, biztosan sehol, senki nàlunk pontosabb lenyomatot, szájszkennelést nem tud végezni…és nem kicsit leszünk precízebbek PIC 2 gépünk az első Közép-EUban. Hasonló célra egy amerikai berendezés létezik még, de az sincs régiónkban.

Fél nap elméleti előadás után ismerkedhettünk a berendezéssel. Majd 2,5 napig pácienseinken, a spanyol instruktor vezetésével élesben dolgoztunk vele. Minden kérdést igyekeztünk tisztázni, minden kollégánk begyakorolhatta.

Egy átlag fogorvos néhány 100 µm (mikron) pontosságú lenyomatot tud venni. Egy manapság megfelelő illeszkedésű fogpótlás, jól sikerült lenyomat ~100 µm pontosságú. 50 µm-os pontosság már nagyon ritka és nagyon kevesen kèpesek rá.
Mi ezzel a géppel ~4 µm pontosságot érünk el. Tehát 10x pontosabb “lenyomatokra” / szájszkennelésre leszünk képesek eddigi önmagunkhoz, ill. a legjobbak legjobb munkájához képest is.

MIT NYER EBBŐL A PÁCIENS?
✅ Rágásnál a kerámia fogpótlás repedését, törését okozhatja a fogpótlás illeszkedési pontatlansága, feszülése .
Ha PIC-kel veszünk “digitális lenyomatot”, az implantátumokhoz csavarokkal rögzülő fix hidakban nem lesz, vagy csak nagyon minimális feszülés, feszültség; a fogpótlás-sérülés esélye is jóval kisebb.
✅ Kisebb illeszkedési résekben kevesebb baktérium tud megbújni. Kisebb a fogágy gyulladás esélye, lassabb a csontvesztés az implantátumok körül.
✅ Kényelmesebb a páciensnek: nincs kellemetlen lenyomatvétel. Gyors: ami eddig fél-1 órás procedúra volt, most 2-3 perc lesz.

TEHÁT a Halász Klinika pácienseinek implantátumai, fogpótlásai még hosszabb élettartamúak lesznek, kevesebb probléma mellett.

Egyik este borozással, vcsorával szórakoztattuk a PIC-eseket.

Hónapokat csúszott a leszállítása. Ugyanis optikája a hadiiparból jön…mostanában nagy az igény felderítő drónokra: bármilyen rezgés-remegés ellenére is tűélesen lát, tűpontosan mér.

Foglalj időpontot most konzultációra

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a Halász Klinika. Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!