Azzal a problémával utazott hozzánk egy hölgy, hogy néhány éve felső csontpótlást végeztek nála és beültettek felülre 7 db implantátumot. Ezek közül idővel kiesett 5 implantátum; az egyik valamiképp az arcüregbe került – valószínűleg a néhai műtét során. És egy még a helyén volt, de az is belelógott a begyulladt arcüregbe.
Na, mindezen problémákat nem merte senki bevállalni, hogy helyrehozza; pedig a hölgy több helyen próbálkozott…de mitől lenne implantológiai centrum a Halász Klinika, ha ezt ne tudnánk – GARANCIÁVAL, – megoldani, bevállalni?!
Természetesen belevágtunk.
Első alkalommal kivettem az arcüregből ill. az arcüregbe lógó 2 implantátumot. A pirossal bekarikázott sikertelen csontpótlás maradványait, a kötőszövetesedett csontpótlót mindkét arcüregből el kellett távolítani, mely  összenőtt az arcüreg nyálkahártyájával?… ez utóbbi egy mikrosebészeti szöszmötölés volt: minden egyes csontpótló szemcsét kibogarászni, leválasztani a szakadékony arcüregi nyálkahártyáról…nem irigyeltem magamat 😀
Külön felhívom a figyelmet az a képen bal oldali alsó fog körüli hatalmas fogágy gyulladás okozta csonthiányra! Ebbe a gyulladásos csonthiányba a fog kihúzásakor azonnal belültettem(!) az implantátumot  egy speciális csontpótlással egyidejűleg. Így, legalább alulra azonnal egy fix ideiglenes hidat kaphatott a páciens.
Majd beültettem alulra 3 db implantátumot (Trefoil módszer) és arra kapott egyből fix ideiglenes hidat.
Felül elvégeztem mindkét oldalon a hatalmas csontpótlást. A profil röntgenképen felül az a sok-sok apró fekete, sörét szerű pötty a szegecsek: azok rögzítették a csontpótlót fedő membránt.
9 hónappal később eltávolítva a membránt, szegecseket, beültettem 6 db felső Nobel Biocare implantátumot.
Gyönyörű hatalmas csont, teljesen meggyógyult egészséges arcüreg.
(Bal alsó implantátum a körülötte a hibátlanul meggyógyult és kialakult új csonttal! – nyoma sincs, hogy ott bő 1 éve mekkora gyulladás és csonthiány volt.)
3 hónap múlva felső ideiglenes híd készült, mellyel hónapokon át a sokéves foghiány miatt kialakult ízületi problémákat gyógyítottuk.
Profil fotók: így érkezett fogak nélkül a páciens; majd a csont- és fogpótlások elkészülte után arcprofilja is teljesen megváltozott…megfiatalodott, kivirult.

 

És nanaaaaam, a végleges fix, implantátumokhoz csavarozott Prettau cirkon fogpótlásokkal :)️
Mi 10 év teljes körű garanciát adunk fogpótlásainkra, a csontpótlásra, implantátumra
Továbbá a Nobel Biocare implantátumokra gyári Élethossz Garancia jár.
Tanulság? Az olcsó végül nagyon drága lett…tripla annyi (felesleges) kellemetlenséggel.

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a Halász Klinika. Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!