Így “születnek” az implantológusok

Így biztos kezekben lesznek a jövőben is pácienseink, klinikánk, fogpótlásaink, 10 év garanciánk…sőt, ennél jóval messzebbre tekintünk! Mivel ma már 20-40 év élettartam várható el a prémium implantátumoktól és fogpótlásoktól.
A ma, általam beültetett implantátumok tömege ki fog tartani az én 90-100 éves koromig🤭 Nem ígérem, hogy akkor is dolgozni fogok (de igyekszem 😉 Akkor is felelőssèggel, hozzáértően kell tudni kezelni a ma beültetett implantátumoknál felmerülő tennivalókat. Ebbe legtöbben ma, bele sem gondolnak!

 

Fogbeültetés “tréning” disznóállcsonton

 

A két Halász: Solt & Zsolt

 

És íme ifjabb Halász doktor első fogbeültetései

Bal felülre 2 db Nobel Biocare implantátum. 4-es fog helyén – a sokáig halogatott implantàció miatt – túlzottan elvékonyodott a csont; itt egy speciális módszerrel csontot kellett szèlesíteni.

CT implantáció előtt
…és után
Pillanatkép az implantációból

 

Úgy építettük fel ifj. Halász Dr. képzését, hogy minden “tancélos” (ezek nagyon komoly kedvezménnyel bekerülő implantátumok – várunk még néhány jelentkezőt) implantáció előtti napon disznóállcsonton, vagy mű koponyán a leendő műtétet pontosan lemodellezve, annak összes lépését végéigcsinálja Solt. Már ekkor minden mozdulatot begyakorol, trükkök, mire kell figyelni, stb. Majd az élő műtétet én asszisztálom le Neki. Min. 100 implantátum lesz így beültetve a megfelelő gyakorlatért.

Eddig kizárólag “full-extrás” prémiumot kínáltunk, mert klinikánk egyetlen implantológusaként így sem győztem volna több implantációt. Solt doktor mellett új asszisztensek (őket hónapok óta tréningeljük), a sterilizáló háttér bővítésével megdupláztuk kapacitásainkat. Így jövő év során bevezethetünk egy szélesebb tömegek számára elérhetőbb árú implantációs fogpótlási lehetőséget – mely a magyar (felső?) középkategóriát célozza meg árban, de annál magasabb minőségben.

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a klinika.Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok, sosem megyek nyugdíjba!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!