A napokban jött hozzánk egy különleges eset: az implantológia legnagyobb “neve”, a svéd Branemark professzor, – aki mai modern implantológia Atyja, Ikonja, – ültette be 1985-ben a 4 db Nobel Biocare Branemark implantátumot a német páciensnek.
A professzor néhány évvel ezelőtti haláláig kísérte figyelemmel és levelezett a hölggyel; mert egy autóbaleset miatt nagyon különleges, akkor forradalmi megoldással lehetett elvégezni a fogbeültetést.

Akkor még nagy rést hagytak az íny és fogpótlás között, – mely az ínysorvadás miatt tovább nőtt, – a jobb tisztíthatóság érdekében. Illetve nem volt kialakult protokollja a műíny készítésnek.

Prof. Branemark után most mi következtünk… másutt is próbálkozott már a páciens, de nem tudták megoldani alább felmerült problémáját (ismeret és speciális felszerelés hiánya miatt).

…egy kis gond adódott néhány éve: picit mozog az alsó porcelán híd. Az implantátumok fixek; a felépítmények és a fogpótlás rögzítőcsavarjai meglazultak; ezeket eltávolítottuk, letisztítottuk, lefertőtlenítettük, visszacsavaroztuk.

 

Tavaly tavasszal a hölgy eltávolíttatta másutt egyik bal alsó hátsó őrlőfogát. Emiatt a hidat meg kellett rövidíteni. De évtizedek óta “üzemel” platina-arany-kerámia hídja is.

A legjobb példa, hogy az adott kor csúcstechnológiája, – mert ez az volt, – milyen TARTÓS.
A Halász Klinikán épp ezért kizárólag a legnevesebb prémium termékekkel dolgozunk. És ami a legfontosabb: szigorúan betartjuk és követjük a legmagasabb szintű szakmai protokollok megkövetelte munkafázisokat és használjuk az ehhez szükséges összes alkatrészt…de ez 1,5-2-szeres árat (és 10 év garanciát) eredményez.

Még 1 tanulság 🤓

A mai, klinikánkon készült CT vs. a másfél éves, másutt készült panoráma röntgen: a panorámán teljesen hibátlannak néznek ki az implantátumok; míg CT-nken egy sokéves csontlebontódási (piros nyíl) folyamat látható 3 implantátum körül.
Valamint 7(!) felső fog cisztás. Mindez a hozott panoráma felvételen egyáltalán nem, ill. csak néhol és bizonytalanul látszik.

“Utóirat”

Klinikánk bővítése folyamatban + a legszuperebb sterilizálási protokollt támogató új technológiát építünk be Magyarországon elsőként.
Ugyanis implantológiai infrastruktúránkat és szakember gárdánkat megduplázzuk😳, új kollégáink képzése bő egy éve folyamatban.

MERT januártól bevezetünk egy, szintén csak(!) prémium gyártók ALAPtermékeiből építkező implantátumos-fogpótlásos BASIC CSOMAGOT: a magyar viszonyokhoz “idomuló” egyszerűsített protokollokat követve; azért a megszokottnál, – amolyan Halász Klinika módra🤫 – magasabb színvonalon. DE az eddigieknél jelentősen kedvezőbb áron. 5 év garanciával.

Kérjen időpontot kezelésre most »

A szerző

Dr. Halász Zsolt

Szenvedélyem, hobbim a munkám: a klinika.Szerencsémre, boldogságomra már két nagy gyermekem is a klinika csapatát erősíti. Így remélem később sem vész el lendületem. A szakmai fejlődés, az innovatív újdonságok követése és elsajátítása a kedvteléseim közé tartozik, melynek élményét már megoszthatom gyermekemmel is. Amíg élek, dolgozni fogok, sosem megyek nyugdíjba!

Mosoly - teremtés - művészet

Garanciák

Bővebben

Prémium Silver és Prémium Gold csomagunkban: 10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.
Prémium Basic csomagunkra vonatkozó garanciáról kérjen további tájékoztatást.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (0,6-0,7% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Amennyiben a kezelés megkezdése után, a Kezelési Terv módosításra szorul, úgy arra csak a Páciens hozzájárulásával kerül sor.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

Ha megadja lenti adatait, akkor kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kérdése van?
Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

+36 20 952 7701

[email protected]

5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!