Küldetésünk, célok

Senki sem jár szívesen fogorvoshoz. Mindent megteszünk, hogy pácienseink életében ez lehessen az utolsó nagy fogászati beavatkozás-sorozat.

Mindig lehet még jobb! – új utakat, megoldásokat keresni, kifejleszteni, bevezetni, mellyel utat mutatunk szakmánknak is.

CÉLUNK: ÉLETHOSSZIG TARTÓ FOGPÓTLÁS

  • Naprakészen adott korszak legjobb, legbiztonságosabb megoldásait nyújtani pácienseinknek.
  • Fenntartani klinikánk vezető szerepét a fogbeültetés, a fogpótlás, teljes fogatlanság illetve teljes fogpótlás és a csontpótlás területén.
  • Folyamatosan fejlődni, tanulni, beruházni a legfejlettebb technológiákba.
  • Mind személyesebbé tenni szolgáltatásainkat, megőrizni klinikánk barátságos légkörét. Hogy végcélunkat, pácienseink maximális ELÉGEDETTSÉGÉT elérjük.

MI NEM ÁRAINKKAL VERSENYZÜNK
Nem az a célunk, hogyan tudnánk minél olcsóbbak lenni. Kizárólagos célunk, – melynek érdekében sokszor irreális erőfeszítéseket kell tennünk – hogy egyetlen implantátumot se veszítsünk; hogy a létező legtartósabb és legesztétikusabb technológiákat tegyük elérhetővé pácienseinknek. Ez nem külső kényszer: benső igényességünk, szakmánk iránti tisztelet, a maximalizmusunk…és ezt, átlag feletti áraink ellenére is, méltányolják pácienseink.

Korunk a ciklikus, folytonos fogyasztásra épül. A ruhaszárítótól az autóig odafigyelnek a gyártók, nehogy túl sokáig tudja azt használni a vásárló; hogy a konkurenciáénál olcsóbb legyen, hogy az ő termékét vegyék meg stb. Mindez egy “olcsósítási” spirálhoz vezetett, mely a silányság és igénytelenség korát hozta. A valaha megbízható nívós luxustermékek is megbízhatatlanná lettek. A “gagyi” termékek szakadatlan cseréje biztosítja a gyártók, részvényesek nyereségét.

Napjaink technikai színvonalán a régiekénél tartósabb produktumokat állíthatnánk elő. (A vásárló is ludas! Engedi magát marketing által megbolondítani: sok felesleges, divatos cserékre veszik rá. Ha tartós fogyasztási cikkeket vásárolna, ha ez lenne az igény, akkor ezt is gyártanák. Így ritkábban vásárolhatna…igaz drágább, minőségi árukat.)  

Ez a trend a fogászatban is! Olcsóbbnál olcsóbb, hitvány megoldásokkal verseng sok gyártó és fogorvos. Mi másfajta szemléletet képviselünk. Mivel drága, kellemetlen, sokszor hosszadalmas kezeléseken kell végighaladnia a páciensnek, jogos elvárás az évtizedekre szóló végeredmény. Ezért kizárólag munkánk legyen: tartós, komplikációmentes, esztétikus, funkcionális. Túlbiztosított megoldásokat alkalmazunk, így évekkel, évtizedekkel későbbi problémákat előzünk meg; vagy teszünk egyszerűen  javíthatóvá. De ennek felárát csak az elején lehet megfizetni…de ez sokszor így is olcsóbb, egyszerűbb és kevéssé kellemetlen, mint a silányul elvégzett beavatkozásokat később helyrehozni. A döntés a páciensé.

More

Guarantees

More

Halász Clinic provides a 10-year full warranty for the following: implantation, bone replacement, and fixed ceramic dentures and prostheses. The warranty covers any damage that occur during use as intended.

More

More

Lifetime warranty for implants: Nobel Biocare guarantees to replace any Nobel Biocare implant that fails to remain in the bone in which it is implanted. Nobel Biocare will replace free of charge the implant and Nobel Biocare restorative components placed on the implant at the time of failure with the same Nobel Biocare implant and restorative components as installed on the implant at the time of failure (the only possible changes are related to diameter and/or length).

Nobel Biocare Lifetime Xtra warranty (In a pilot program only for patients of Halasz Clinic!): Special warranty in the case of Nobel Active TiUltra implant fracture.

More

More

Halasz Clinic guarantiees that the treatment cost will not exceed the quote of the treatment plan.

More

Testimonials

We create smiles. We change your life.

Végig bíztam Halász doktorban és utólag már minden szép, semmi fájdalomra nem emlékszem. Köszönök mindent!

Hajas László 
Hungary

I’ve heard that the best dental clinic in Hungary is in Szekszárd, and that is why we undertake to travel here.

Fásy Ádám
Hungary

A Halász Klinikán mindig családias környezetben, magas szakmai színvonalon biztosították részemre a fogászati szolgáltatásokat. Nagyon szépen köszönök mindent!

Magyari-Proksa Szandra
Ex Miss Universe Hungary

The treatment was brilliant, I was delighted with the results. The finished job is fantastic!

Farah Diggens
Iran

On the miracle day I got 14 implants. I truly recommend this clinic to everybody in the world. I believe in my heart that I could not have had a better treatment anywhere else. Words can not even start to describe how thankful and satisfied I am!

Nasir M-Paydar, Norway

I must reiterate that the clinic is of very high standards, very friendly and professional staff. I was so impressed that I have persuaded my wife to come along next time so she also can have her teeth done.

Godfrey Mandizvidza, South Africa

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Végtelenül kedves mindenki és nagyon precízen, a legjobb és legújabb anyagokkal, gépekkel dolgoznak. Nagyon szépen köszönöm.

Csizmadia Annamária
Hungary

Megköszönni nincsenek szavak…

Mikó Fanni
Miss Intercontinental 2019, Hungary

1993 óta Halász doktor páciense vagyok. Ha belépek a klinika ajtaján, kedves, mosolygó asszisztensek fogadnak. Halász doktor lelkiismeretes, kitűnő, becsületes szakember.

Talabos Magdolna

Előtte féltem kicsit a fogbeültetési procedúrától. De semmi gondom nincs immár 5 éve a fogaimmal, nem bántam meg, hogy belevágtam. Ez a mosoly teremtés művészete, köszönöm!
Kövesi Sándorné, Éva
Hungary