Fogbeültetés

A HALÁSZ KLINIKA az implantológia vezető hazai centruma: az utóbbi években hazánkban Halász doktor ültette be a legtöbb prémium Nobel Biocare implantátumot ( nem Budapesten, vagy a nyugati határszélen, hanem nálunk Szekszárdon).

A világ elsőszámú prémium implantátum gyártójának, a svéd Nobel Biocare-nek implantátumait ültetjük be. Széles választékuk az egyéni adottságoknak és igényeknek megfelelő legtartósabb megoldást nyújtja. A páciensek eltérő ínyvastagsága, csontminősége, csontszerkezete, az esetleges csontpótlás szükségessége, a foghiány helye, a készülő fogpótlás típusa befolyásolja melyik Nobel Biocare implantátum adott esetben a legideálisabb választás. De igényszint és anyagi döntés is:  a legújabb, legextrább megoldások mellett kedvezőbb árú régebbi típusú, jól bevált Nobel Biocare implantátumot is választhatnak pácienseink.

A „műtét mentes” NobelGuide navigációs fogbeültetésről információ itt »

A Nobel Biocare 1800 tételes kínálatából hazánk legnagyobb raktárkészlete klinikánkon található. Bővebben » Hogy a mi pácienseink mindig a legideálisabb implantátumot és megoldást kapják; ne kelljen újból ideutazniuk speciális alkatrészek hiánya miatt.

Tapasztalatunk szerint félreértelmezett az implantátum minőségének jelentősége: nem mindenható. Még fontosabb az orvosi munka minősége, szakszerűsége, precizitása, lelkiismeretes volta és a professzionális szájhigiéniai előkészítés. Nem egyszer találkozni szakszerűtlenül beültetett kitűnő implantátummal; míg egy gyengébb minőségű implantátum is képes hosszú évtizedeket szolgálni, ha az orvosi munka és szájhigiénia magas szintű volt. Természetesen a legjobb implantátumoknak a leghosszabb az élettartama, több évtized.

A Nobel Biocare implantátum rendszereivel egyedülálllóan sokrétű fogpótlási lehetőségekből választhatunk pácienseink egyedi esetének, és elvárásainak megfelelően – mert nincs két teljesen egyforma eset!

Nobel Biocare AG és a Nobel-díj
A világ egyértelműen elsőszámú implantológiai vállalata a svéd Nobel Biocare, a fogimplantátumok Rolls-Royce-a. Bár prémium az ára is, mégis a világpiac 23%-át uralja ( a fennmaradó részen 300 gyártó osztozik). Nobel “színekben” kongresszuson előadni a legnagyobb presztízs, világhírű professzorok keresik a cég kegyeit. Mitől e hihetetlen hírnév, miért emelkedik ki a Nobel Biocare az implantátumgyártók tömegéből?

Alfred Nobel a 19. századi svéd feltaláló és kémikus alapította irdatlan vagyonából a Nobel-díjat. Mi a közös a két Nobel-ben? Alfred Nobel találta fel a dinamitot. Ez, valamint a bakui kőolajmezők kiaknázása dúsgazdaggá tette. Hadiipari vállalata az ő jól csengő nevét viselte.

1959-ben a Göteborgi egyetemre érkezett Per-Ingvar Branemark ifjú orvos-kutató, hogy csont-élettani kutatásait folytassa. Véletlenszerű megfigyelése volt kutyák sérült csontfelületeit rögzítő titáncsavarok eltávolításakor, hogy alig tudja kicsavarozni azokat… innen néhány év és megszületett a mai modern implantológia. Felfedezése jelentőségét még nem kezelték megfelelő súllyal. Branemark a Nobel hadiipari gyár képében tőkeerős partnerre lelt, így továbbfejleszthette és gyárthatta implantátumait – ezért hívják ma Nobel Biocare-nek e vállalatot. 55 év tapasztalata és a világ legnagyobb fejlesztő gárdája – egyetemek, professzorok, mérnökök százai – teszi máig a leginnovatívabbá a céget. Megbízhatóságban más gyártó még csak megközelíteni sem tudja: bizonyítottan akár 45 év élettartamúak implantátumaik.

Szerencsés páciensek – még kísérletképp – a ’60-as évek elején kaptak Branemarktól implantátumokat. Gössta Larsson nyugdíjas svéd taxisofőr 2006 őszén hunyt el közel 90 évesen. Halálakor is az a 42 éve beültetett 12 darab Nobel Biocare implantátum rögzítette fogpótlását, amit Branemark professzor ültetett be.

Bővebben

Bővebben

Garanciák

Bővebben

10 év teljeskörű garanciát adunk minden fix fogpótlással ellátott implantátumunkra.

10 év teljeskörű garanciát adunk minden végleges fogpótlásunkra: nem eshet le, nem törhet vagy színeződhet el. Ha fogra kerül a fogkorona, alatta a fog nem szuvasodhat.

10 év teljeskörű garancia* jár csontpótlásainkra. Olyat nem ismerünk, hogy sikertelen csontpótlás! Ha ritkán valamilyen komplikáció elő is fordul, még az is menthető – ennek megvannak a szakmai protokolljai; tudás és anyag-eszköz oldalról erre is fel vagyunk készülve.

*Nem vállalunk garanciát a csontpótlásra, amennyiben sinus-lift és egyéb kisebb csontpótlások esetén a páciens a műtétet megelőző napon, valamint a műtét utáni egy hétben dohányzik; valamint amennyiben 3 D / vertikális csontpótlás esetén 3 hónappal a beavatkozás előtt páciens nem szokott le a dohányzásról.

Bővebben

Bővebben

Élethossz Garancia: A Nobel Biocare Holding AG gyári, élethosszig tartó, a világ bármely
implantológusánál érvényesíthető cseregaranciája kiesett, eltávolított implantátumaikra.

Élethossz Xtra Garancia (kizárólag a Halász Klinikán *): A Nobel Biocare Holding AG további
kiterjesztett élethosszig tartó garanciája azon esetekre érvényes, ahol a Halász Klinika 10 éves klinikai
garanciájának lejárta után az implantátum eltörne. Ebben az esetben a Halász Klinikán elvégzett
garanciális műtét esetén, a szokásos Nobel Élethossz Garancián felül, a garanciális esethez kapcsolódó
további járulékos költségeket 1.500 € értékhatárig  a Nobel Biocare megtéríti. Az élethosszig érvényes
Xtra garancia kizárólag a Halász Klinikán beültetett Nobel Biocare Active TiUltra implantátumok esetén
áll rendelkezésre.

* Dr. Halász Zsolt kiemelkedő sikerességi rátával (1% alatti cseregaranciával), Magyarországon a
legnagyobb számban ültet be Nobel Biocare implantumokat. Ezért a Nobel Biocare, a világ legnagyobb
implantológiai vállalata, a Halász Klinikával együtt kidolgozott Nobel Biocare Xtra garanciát pilot
programként a Halász Klinikán vezeti be és kontrollálja.

Bővebben

Bővebben

A Kezelési Terv elkészítése során kiadott árajánlatnál semmiképp sem fizet többet!

Aki szakmáját magas szinten műveli, magabiztosan átlátja munkájának teljes spektrumát, annak számolnia kell tudni szinte minden eshetőséggel. Egy páciens állapota, a kiválasztott kezelési út milyen nehézségeket, csapdákat hozhat, azok megoldási módozatai – ezt előre fel kell mérni, megbeszélni, tisztázni.
Épp ezért a konzultáció során rendkívül alapos CT elemzést végzünk, majd olyan átgondolt, minden részletre kidolgozott kezelési tervet készítünk, melyben igyekszünk minden lehetőséget számításba venni.
Ha pedig mégis olyan – rendkívül ritka, – helyzetbe futunk bele, mely plusz beavatkozást igényel, annak többletköltségét nem terheljük a páciensre.
Ez a szakmai és morális hitelesség kulcsa.

Bővebben

Vélemények

Mosolyokat teremtünk, mely életeket változtat meg

Végig bíztam Halász doktorban és utólag már minden szép, semmi fájdalomra nem emlékszem. Köszönök mindent!

Hajas László 
mesterfodrász

Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája, ezért vállaljuk immár 15 éve az ideutazást..

Fásy Ádám (és családja)
zenei producer

A Halász Klinikán mindig családias környezetben, magas szakmai színvonalon biztosították részemre a fogászati szolgáltatásokat. Nagyon szépen köszönök mindent!

Magyari-Proksa Szandra
Ex Miss Universe Hungary

A kezelés briliáns volt, el vagyok ragadtatva a végeredménytől. Fantasztikus munka!

Farah Diggens, Nagy-Britannia

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Végtelenül kedves mindenki és nagyon precízen, a legjobb és legújabb anyagokkal, gépekkel dolgoznak.
Nagyon szépen köszönöm.

Csizmadia Annamária
könyvelő

A Halász Klinika igen magas színvonalú, modern felszereltségű, a személyzet nagyon barátságos, udvarias és jól képzett, munkájában magabiztos. Lenyűgöztek!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klinikán, csak így tovább!

Godfrey Mandizvidza, Dél-Afrika

Megköszönni nincsenek szavak…

Mikó Fanni
Miss Intercontinental 2019

1993 óta Halász doktor páciense vagyok. Ha belépek a klinika ajtaján, kedves, mosolygó asszisztensek fogadnak. Halász doktor lelkiismeretes, kitűnő, becsületes szakember.

Talabos Magdolna
nyugdíjas gyógypedagógus

Előtte féltem kicsit a fogbeültetési procedúrától. De semmi gondom nincs immár 5 éve a fogaimmal, nem bántam meg, hogy belevágtam. Ez a mosoly teremtés művészete, köszönöm!

Kövesi Sándorné, Éva
óvónő
5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod! 5 tipp - így lesz tartós az implantátumos fogpótlásod!