Dr. Halász Zsolt - Master of Oral Medicine in Implantology 2010, Münster University, Germany
logo hatter nelkul c
Klinikánk e-töltőpontja pácienseinknek:
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás

+36 74 510 885             +36 20 952 7701

Időpont foglalás

ELÉRHETŐSÉG

map-bigyo

H-7100 Szekszárd, Bródy S. u. 23.

Tel.: +36 74 510 885
Mobil: +36 20 952 7701

recepcio@magan-fogklinika.hu

Google térkép>

ELÉRHETŐSÉG

 
 

A média rólunk - legfrissebb

rtlklub  EgészségKalauz

rtlklub egeszsegkalauz 2015

Hajas Lászlónak 6 éve implantáltunk
Tovább>

VIP pácienseink

hajas-laszlo-small2

Hajas László

Akiket ön is ismer.
Tovább>

ÉRDEKLI? Gyakran kérdezik

Okozhat problémát egy olcsó implantátum?

Távol élek. Hányszor kell jönni?

Cégből leírható költségként a kezelés?

Tovább a GYIK-re a válaszokért>

kerdojel

Kérjen időpontot

Egy páciens véleménye

„15 hónapig fog nélkül éltem. Az egészségem napról napra romlott. Sokat kerestem a megfelelő klinikát...

Nasir M-Paydar, Norvégia

Tovább a véleményekre>

Procera fogpótlások – ha Ön a legjobbat szeretné

Hogyan működik? A fogtechnikus a – fogorvos által vett lenyomat alapján készült – gipszmintát behelyezi a Procera Scanner készülékbe, egy speciálisan kifinomult 3D lézerszkennerbe. Minden egyes fogról, implantátumról felvett 400.000 (!) mérőpont alapján a számítógép elkészíti a virtuális gipszmintát. Erre a technikus megtervezi (CAD) a fogpótlás cirkónium vázát. A tervet interneten kiküldi az európai orvosokat kiszolgáló svédországi Procera üzembe. (A világ első számú implantológiai vállalata, a Nobel Biocare fejlesztette ki e rendszert, és üzemelteti a világ 3 Procera gyárát.) Számítógépek ellenőrzik az orvos és fogtechnikus munkáját, hiba esetén automatikusan kiértesítik a kijavítandó hibákról. Ha nincs már kijavítandó probléma, az ultramodern gyárban 56 percen belül elkezdik robotok elkészíteni a fogpótlást. A kész vázat néhány nap múlva megkapja a technikus, amire felégeti az esztétikus leplezőkerámiát. De mit tud a Procera, szemben a többi szisztémával? A létező legautomatizáltabb szisztéma; robotokkal és számítógépekkel minimalizálták az „emberi tényezőt" – mert a fogorvos és fogtechnikus a leggyengébb láncszeme az összes technikának. Mert a jó fogorvos ritkábban téveszt, mint a rossz..., de téveszt! A Procera-minőség ezért állandó. A központi gyár óriásrobotjai általi precizitással nem vetekedhet a többi szisztéma. Oly erős cirkónium alapanyagból képesek e nagy berendezések a fogpótlást kialakítani, mely 20-30%-kal erősebb a fémtartalmú pótlásoknál is. Az emellett garantált 20 mikronos illesztési pontosság a fogpótlás hosszú élettartamát szavatolja. Nem véletlen az 5 év gyári garancia, amit mi – klinikánk kvalitásainak köszönhetően – 10 év teljeskörű garanciára növeltünk meg.

PROCERA CSAVAR RÖGZÍTÉSŰ FOGPÓTLÁSOK. Az implantátumhoz – a titán fej kihagyásával – közvetlenül hozzácsavarozható a fogpótlás. Ennek előnyei: titán implantátumfej nem lévén, még szebb lesz az implantációs fogpótlás; az implantátumra csavarozott pótlás nem tud leesni; de ha szükséges, a pótlás károsodás nélkül lecsavarozható; nincs az íny alatt záródó koronaszél, ragasztófuga, ami hosszútávon ínysorvadást, ínygyulladást okoz. A fémmentes fogpótlások magasabb értéket képviselnek mint a hagyományos fémvázas porcelán. Mivel nagy mennyiségben klinikánk saját laborjában készülnek a CEREC 3 és Procera fogpótlások, e legmagasabb minőséget némiképp kedvezőbb áron tudjuk adni betegeink számára.

Tekintse meg néhány bonyolultabb esetünkről készült fotógalériánkat; ha további érdése van, ovassa el gyakori kérdések menüpontunkat. Továbbra sem talált választ? - írjon nekünk, szívesen válaszolunk!

 

 

Legelső kezelés     HALÁSZ KLINIKA páciense     Akut
Mely napon szeretné?
Mely napszakban szeretné?
8:00 - 10:00     10:00 - 12:00     12:00 - 14:00     14:00 - 16:00
Teljes név  *
Születési idő  *
E-mail  *
Telefon  *
Bejelentkezésének célja
Választhat kezelőorvost
További információ/Megjegyzés
Honnan értesült a HALÁSZ KLINIKÁRÓL?