Dr. Halász Zsolt - Master of Oral Medicine in Implantology 2010, Münster University, Germany
logo hatter nelkul c
Klinikánk e-töltőpontja pácienseinknek:
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás

+36 74 510 885             +36 20 952 7701

Időpont foglalás

ELÉRHETŐSÉG

map-bigyo

H-7100 Szekszárd, Bródy S. u. 23.

Tel.: +36 74 510 885
Mobil: +36 20 952 7701

recepcio@magan-fogklinika.hu

Google térkép>

ELÉRHETŐSÉG

 
 

A média rólunk - legfrissebb

rtlklub  EgészségKalauz

rtlklub egeszsegkalauz 2015

Hajas Lászlónak 6 éve implantáltunk
Tovább>

VIP pácienseink

hajas-laszlo-small2

Hajas László

Akiket ön is ismer.
Tovább>

ÉRDEKLI? Gyakran kérdezik

Okozhat problémát egy olcsó implantátum?

Távol élek. Hányszor kell jönni?

Cégből leírható költségként a kezelés?

Tovább a GYIK-re a válaszokért>

kerdojel

Kérjen időpontot

Egy páciens véleménye

„Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája..."

Fásy Ádám (és családja), Budapest

IMPLANTÁTUMOK, FOGBEÜLTETÉS

A HALÁSZ KLINIKA a teljesen fogatlan száj implantológiai rehabilitációjának vezető hazai centruma: az utóbbi években hazánkban klinikánkon került beültetésre a legtöbb Nobel Biocare implantátum. Nem Budapesten, vagy a nyugati határszélen, hanem nálunk, Szekszárdon!

Két árkategóriában, két vállalat hét féle implantátumrendszerét alkalmazzuk. Az 1963 óta a világ elsőszámú implantátum gyártója, a prémiumkategóriás svéd Nobel Biocare  6 féle implantátum szisztémáját (NobelReplace Select Tapered, NobelReplace Select Tapered PMC, NobelReplace CC, NobelReplace CC PMC, NobelReplace PS, NobelReplace Tapered ) alkalmazzuk. A Nobel Biocare implantátumok széles választéka az egyéni adottságoknak és igényeknek megfelelően képes a legtartósabb megoldást nyújtani. Az egyes páciensek eltérő ínyvastagsága, csontminősége, csontszerkezete, az esetleges csontpótlás szükségessége, a foghiány helye, a készülő fogpótlás típusa mind-mind befolyásolja, hogy melyik Nobel Biocare implantátum adott esetben a legideálisabb választás. A prémium Nobel Biocare implantátumok mellett az izraeli AlphaBio kedvezőbb ár/érték arányú DFI  implantátumait ültetjük be. Az AlphaBio a Nobel Biocare leányvállalata. 

Tapasztalatunk szerint félreértelmezett az implantátum minőségének jelentősége: az ugyanis nem mindenható. Mert a legfontosabb az orvosi munka minősége, szakszerűsége, precizitása, lelkiismeretes volta és a szájhigiénia. Nem egyszer találkozni szakszerűtlenül beültetett kitűnő implantátummal; míg egy gyengébb minőségű implantátum is képes hosszú évtizedeket szolgálni, ha az orvosi munka és a szájhigiénia magas szintű volt. Természetesen a legjobb implantátumoknak jóval hosszabb az élettartama: sokrétűbb, igényesebb és szebb fogpótlási lehetőségekből tudunk választani az Ön egyedi esetéhez - mert nincs két teljesen egyforma eset!

A Nobel Biocare 1800 tételből álló kínálatából hazánkban a legnagyobb raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek köszönhetően minden páciensünk az ő egyedi esetéhez legideálisabb implantátumot és megoldást kapja; így a távolról érkezetteknek sem kell fölöslegesen újból ideutazniuk egy-egy speciális alkatrész beszerzése miatt.

A standard megoldások mellett, a páciensek körében rendkívül kedvelt innovatív technikák hazai úttörője a HALÁSZ KLINIKA:

All-on-4
Protézis helyett rögzített fogpótlás - csontpótlás nélkül, 4 db, speciálisan elhelyezett implantátumra. Implantáció napján fix ideiglenes híd kerül a páciens szájába a gyógyulás idejére. 1998: Magyarország első All-on-4 esetét tekintse meg "Eseteink" fotógalériánkban. Bővebben

NobelGuide
A páciens CT-felvétele alapján Svédországban gyártott individuális ún. navigációs műtéti sablont nevezzük NobelGuide sablonnak, illetve a metódust NobelGuide módszernek. E navigációs sablon a fogbeültetés során az  íny felvágása nélkül vezeti be ("navigálja") az implantátumokat a csontba. E rendkívül precíz módszerrel gyakran a csontpótlás elkerülhető. Bővebben

Smart-Guide
A NobelGuide-hoz hasonló navigációs műtéti sablon rendszer. Közép-Európában e speciális szegmensben vezető piaci részesedésre törekvő új magyar szisztéma és innováció, amelynek végső tesztelésében és kialakításában klinikánk részt vett. 

Fogbeültetéseink sikeressége 99%, várható élettartama akár 30-40 év. A fogbeültetésre, csontpótlásra 10 év garanciát adunk.
Az implantátum kiválasztásánál fontos szempont lehet a készülő fogpótlás típusa. Ingyenes konzultáció során több lehetőséget vázolunk fel pácienseinknek. Igazán precíz kezelési tervet azonban csak CT-felvétel alapján tudunk készíteni, ezen feltüntetünk többféle kezelési lehetőséget, azok árait, valamint a teljes kezelés - akár több hónapra kiterjedő, - összes lefoglalt időpontját. Így pontosan áttekinthető a kezelés-sorozat menete, költségei, emellett a fent vázolt lehetőségek közül az Ön igényeinek legmegfelelőbb implantátumot és kerámia fogpótlást Önnel együtt választhatjuk ki.

Dr.Halász Zsolt
"Master of Oral Medicine in Implantology 2010", Münster University, Germany

Miért jár jól, miért érdeke Önnek, hogy a HALÁSZ KLINIKÁT válassza? – Néhány szakmai érv.

Nobel Biocare AG és a Nobel-díj
A világ egyértelműen elsőszámú implantológiai vállalata a svéd Nobel Biocare, a fogimplantátumok Rolls-Royce-a: bár a legdrágább, mégis a világpiac 23%-át uralja – a fennmaradó részen 300 gyártó osztozik. Nobel "színekben" kongresszuson előadni a legnagyobb presztízs: világhírű professzorok keresik a cég kegyeit. Mitől e hihetetlen hírnév, miért emelkedik ki ennyire a Nobel Biocare az implantátumgyártók tömegéből?

Alfred Nobel a 19. századi svéd feltaláló és kémikus alapította irdatlan vagyonából a Nobel-díjat. Mi a közös a két Nobel-ben?

Alfred Nobel találta fel a dinamitot. Ez, valamint a bakui kőolajmezők kiaknázása dúsgazdaggá tette. Hadiipari vállalata az ő jól csengő nevét viselte. 1959-ben a Göteborgi egyetemre érkezett Per-Ingvar Branemark ifjú orvos-kutató, hogy csont-élettani kutatásait folytassa. Véletlenszerű megfigyelése volt kutyák sérült csontfelületeit rögzítő titáncsavarok eltávolításakor, hogy alig tudja kicsavarozni azokat... innen néhány év és megszületett a mai modern implantológia. Felfedezése jelentőségét még nem kezelték megfelelő súllyal. Nem kevés szerencsés páciens -szinte még kísérletképp- a '60-as évek elején kapott Branemark implantátumokat. Ezek jó része ma is szájban van! Akárcsak Gössta Larsson nyugdíjas svéd taxisofőr, aki 2006 őszén hunyt el közel 90 éves korában. Halálakor is az a 42 éve beültetett 12 darab Nobel implantátum rögzítette fogpótlását, amit Branemark professzor ültetett be neki.

Branemark a Nobel hadiipari gyár képében tőkeerős partnerre lelt, így továbbfejleszthette és gyárthatta implantátumait – ezért hívják ma Nobel Biocare-nek e vállalatot. 45 év tapasztalata és a világ legnagyobb fejlesztő gárdája – egyetemek, professzorok, mérnökök százai – teszi máig a leginnovatívabbá a Nobel implantátumokat. Megbízhatóságban más gyártó még csak megközelíteni sem tudja: bizonyítottan akár 45 év élettartamúak implantátumaik. Az utóbbi évtizedben -hogy kiteljesítse a Nobel Biocare kínálatát-, teljeskerámia-fogpótlásokat gyártó üzemet épített fel három kontinensen. Procera fogpótlásaik váltak az etalonná. Akárcsak implantátumaikhoz, a Procera fogpótlásokhoz hasonlítják az összes többi gyártó termékét.
NobelGuide-hoz hasonló navigációs rendszert több cég is készít, azonban megbízhatóságát, precizitását egy, a mai napig is utolérhetetlen tény igazolja: akár már az implantáció előtt elkészíthető a fogpótlás. Mert az implantátumok oly precízen kerülnek a csontba, hogy fogbeültetéskor az előre elkészült porcelán híd azonnal behelyezhető!

Készítsünk egy precíz kezelési tervet? Kérjen időpontot konzultációra online, vagy hét közben ( hétfőtől csütörtökig 8-16.30-ig, pénteken 8-13.30-ig ) a +36 74 510 885-ös telefonszámon!

Tekintse meg néhány bonyolultabb esetünkről készült fotógalériánkat!

Kérdése van? Olvassa el gyakori kérdések menüpontunkat! Ha kérdésére továbbra sem talált választ, írjon nekünk, szívesen válaszolunk!

Legelső kezelés     HALÁSZ KLINIKA páciense     Akut
Mely napon szeretné?
Mely napszakban szeretné?
8:00 - 10:00     10:00 - 12:00     12:00 - 14:00     14:00 - 16:00
Teljes név  *
Születési idő  *
E-mail  *
Telefon  *
Bejelentkezésének célja
Választhat kezelőorvost
További információ/Megjegyzés
Honnan értesült a HALÁSZ KLINIKÁRÓL?