Dr. Halász Zsolt - Master of Oral Medicine in Implantology 2010, Münster University, Germany
logo hatter nelkul c
Klinikánk e-töltőpontja pácienseinknek:
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás

+36 74 510 885             +36 20 952 7701

Időpont foglalás

ELÉRHETŐSÉG

map-bigyo

H-7100 Szekszárd, Bródy S. u. 23.

Tel.: +36 74 510 885
Mobil: +36 20 952 7701

recepcio@magan-fogklinika.hu

Google térkép>

ELÉRHETŐSÉG

 
 

A média rólunk - legfrissebb

rtlklub  EgészségKalauz

rtlklub egeszsegkalauz 2015

Hajas Lászlónak 6 éve implantáltunk
Tovább>

VIP pácienseink

hajas-laszlo-small2

Hajas László

Akiket ön is ismer.
Tovább>

ÉRDEKLI? Gyakran kérdezik

Okozhat problémát egy olcsó implantátum?

Távol élek. Hányszor kell jönni?

Cégből leírható költségként a kezelés?

Tovább a GYIK-re a válaszokért>

kerdojel

Kérjen időpontot

Egy páciens véleménye

„Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája..."

Fásy Ádám (és családja), Budapest

Ha Önnek nem az ár a legfontosabb. Hanem a minőség, a tartósság.

Nem szeretnénk a legolcsóbbak lenni. Mielőtt legörget árlistánkig, néhány fontos szempont: a különböző ajánlatok számai önmagukban egymással nem összehasonlíthatóak; Ön nem csak boltok polcairól leemelt egyforma termékek (korona, implantátum, stb) árait méri össze. Díjainkban a szaktudás, tapasztalat, felszereltség is kifejeződik. Anyaghasználatunkból pedig egyetlen példa ( a legalább 50-ből): csontpótláshoz kizárólag - a legbiztonságosabban csontosodó, legértékesebb - svájci BioOss (0,25-1mm szemcseméret) csontpótlót használjuk. A hazánkban elterjedt Ossyresorb csontpótló 9.000Ft/0,5 cm³ körüli árával szemben ez a BioOss 28.000Ft/0,5 cm³.

A komplett szájrendezések teljesen más munkafolyamatokat, berendezéseket, anyagokat, tudást, sőt, speciális fogpótlásokat igényelnek: egy külön szakterület ez. Így dolgozunk mi: alábbi táblázat 7 tényezőt ragad ki a közel 100-ból:

 Munkafolyamatok így csináljuk MI... és a TÖBBIEK (99,9%)

Nobel Biocare:

8 implantátum típus, 54 méret . Melyik a legcélszerűbb implantátum adott helyen?- rengeteg csontforma és csontmennyiség, eltérő csontkeménység, nyálkahártya vastagság. Milyen típusú fogpótlás készül végül? E fontos tényezők miatt tartjuk mi Magyarország legnagyobb implantátum választékát...míg másutt zömmel 1(-3) implantátum típus ~20 méretét tartják.

mi01 mas01

CT:

...akár műtét közben. A panoráma röntgen elavult. CT- vel nagyon pontosan navigálhatjuk csontfúrónkat: nehogy megsértsünk valamit; vagy pontosan beletaláljunk jó teherviselő, kis csontterületekbe. Így teherviselőbb implantátumokat ültehetünk be: a magyar implantátumhossz átlagánál 30%-kal hosszabb klinikánk átlaga! - kevesebb komplikációval.

mi02 mas02

Lenyomatvétel másképp.

Csavarozott fogpótlásaink aprólékos többletmunkával és költséggel járnak. JIG-es lenyomat: az implantátum lenyomatvételi fejeket összekötő egyedileg gyártott segédeszköz: nagyságrendekkel nő a fogpótlás pontos-sága, élettartama, gondmentessége, javítható-sága. Gépi lenyomatkeverés: hagyományos anyagkeve-rés olcsóbb lenyomatanyagai helyett kizáró-lag gépi keve-résű lenyomatanyagokat használunk. Homogenitás, elképesztő precizitás és térfogat-stabilitás.

mi03 mas03

Egyéni értékű artikulátor.

A fogtechnikus a páciens állkapcsait helyettesítő artikulátorban állítja össze az alsó-felső gipszmintákat és imitálja állkapocsmozgásait. Mi kizárólag egyéni értékekre állítható artikulátorban készítünk fogpótlást: adott páciens fej-, állkapocs méreteire és ízületi adataira állítva a koponya síkjainak pontosan megfelelve helyezkedik el térben az artikulátor "műízületéhez" képest a fogpótlás. Így precízen szimuláljuk a páciens állkapocsmozgásait.

mi04 mas04

Arcíves regisztrációval

veszünk le a fejről a méreteket, síkokat. Így artikulátorunkba az llkapocsízülethez, a fej síkjaihoz mérve pontosan, valósághűen kerül bele a felső gipszminta.Viaszharapás helyett támasztócsapos készülékkel veszünk harapást az állkapocsízület centrális helyzetéről, így az artikulátorban az alsó és felső állcsont gipszmintájának térbeli helyzete precízen élethű. Majd bemérjük a rágómozgásokat, hogy az artikulátor mesterséges ízületét páciensünk adataira kalibrálva pontosan imitáljuk rágását.

mi05 mas12

FaceHunter-ZirkonZahn rendszer.

3D arc-szkennelés után fogtechnikusunk a digitalizált "arcban" a rágást szimulálva tervezhet szebb, komfortosabb fogpótlást, amit fogtechnikai robotunkkal készíttet el. Így implantátumaink, fogpótlásaink terhelése egyenletesebb, élettartamuk nő. Ha a saját fogak eltávolítása előtti, valamint az ezt követő azonnali implantációról készült gipszmintát, valamint a FaceHunterrel szkennelt arcot "összemossuk", CAD-CAM fogpótlásunk pontosan az eredeti fogak helyére kerül... egy hosszó próbafolyamat helyett.

mi06 mas12

Fogtechnikai mikroszkóp.

A munkát lassítja és növeli laborköltségeinket, hogy technikusaink mikroszkóp alatt dolgoznak: fogpótlásaink 10-20μ pontossága csak így garantálható. Praxislabor: klinikánk saját high-tech fogtechnikáján páciensünk esztétikai-, komfort-igényeit technikusunkkal helyben, élőben, oda-vissza egyeztetheti: azonnal megvalósítjuk és Ön rögtön kipróbálhatja.

mi07 mas07

 

Klinikánk néhány kezelés díja (MNB napi középárfolyamon Ft-ban fizethető):

Procera cirkon, csavarozott monolit cirkon (Prettau), Ti-Enamic hibrid korona, hídtag 445 €
CEREC, e-Max, cirkon ragasztott kerámia korona, hídtag, betét, héj 295 €

Nobel Replace implantátumok
(Replace, CC Replace, Speedy, Parallel)

905 €
Nobel Biocare individuális Ti felépítmény: 200 €
Nobel B. Multi-unit és egyedi cirkon felépítmény: 260 €
Alpha Bio Tec implantátum 620 €
Alpha Bio titán felépítmény 140 €
Sinus-lift, 2D csontpótlás (Bio-Oss, Svájc) 950 €
Nagy sinus-lift, összetett és 3D csontpótlások / Bio-Oss, membrán, pin 1.600 €
Fogeltávolítás 75 €
Bölcsességfog eltávolítás 120 €
Gyökéreltávolítás 120 €
Rezekció, műtéti fogeltávolítás 200 €
CT felvétel 95 €
Konzultáció (CT nélkül), melyet beszámítunk a későbbi kezelés árába 50 €
Fogtömés 60-120 €
Fogköeltávolítás homokfúvásos (Prophy jet) polírozással 85 €
Zoom2 fogfehérítés 360 €

ABBA SENKI SE RINGASSA MAGÁT, HOGY UGYANAZT A MINŐSÉGET JÓVAL OLCSÓBBAN IS MEGKAPHATJA.

Csak további könnyen érthető momentum, tényező, mely - ugyan növeli az árat, de - a minőséget, a biztonságot is. De extra költséggel jár:

- Hazánkban egyedülálló a higiéniai infrastruktúránk (szűrt levegővel táplált túlnyomásos a klinikánk teljes területe; lefóliázzuk pácienseink lábbelijeit; minden műszerünk sterilizált, nem csak fertőtlenített; méregdrága fúrófejekből olyan sokat tartunk, hogy a páciensek közt sterilizálhassuk őket; 3 db autokláv (gőzsterilizáló); vagyont érő, 5 funkciós eü. csaptelepeink összes üzemmódja érintésmentesen állítható-működtethető).

- A legdrágább amerikai és német gyártók ún. antibakteriális, felszívódó, monofil varratait használjuk (áruk 2-3x-os) .

- Kizárólag az árban magasan a legdrágább BioOss svájci csontpótlóval dolgozunk.

- Steril műtő. Melyben rendelkezésünkre áll: vezetékes oxigén, aneszteziológiai monitor (+EKG) és pumpa, defibrillátor.

- stb.stb.stb.

Nem az a „tudomány", hogy hogyan lehet a legkisebb költséggel megoldani az Ön fogainak pótlását; hogyan lehet a legtöbbet az Ön szájából-fogpótlásaiból kispórolni. Ön az egészségéről, életéről és életminőségéről dönt 20-40 évre! A költségcsökkentésnek általában kóklerség a vége. Rengeteg ilyen, néhány éves fogpótlással találkozunk: olyan mértékű fogkárosodással és csontpusztulással szembesül ekkor már a páciens, melyet többnyire csak az eredeti költségek sokszorosáért tudunk helyrehozni. Biztosan állíthatom, hogy a HALÁSZ Klinikán elérhető minőségre képes 3-4 hazai fogpótlási centrum árai közt 10-20%-nál nagyobb eltérés nem lehet; ha igen, ott már valamilyen anyagot, alkatrészt, munkafázist - amiről Ön nem is tud(!), - biztosan kispórolnak, kihagynak, vagy silányabb minőségben kap meg. Ez végül a tartósságban, a fellépő komplikációkban, az esztétikában, vagy komfortban meg kell bosszulja magát. Mert büntetlenül ki nem lehet hagyni semmit; ott, az Ön beleegyezése nélkül, az egészségét, szervezetét fokozott kockázatnak teszik ki.

A HALÁSZ KLINIKA a legtartósabb és legszebb fogakat a legkevesebb komplikáció mellett akarja megalkotni Önnek! Ez a célunk. Mérnöki pontossággal megtervezett és precízen kivitelezett munkafolyamatokkal, még ha ez több munkaidő-, anyag- és eszköz ráfordítással jár (az előzetes Kezelési Terv költségkeretét át nem lépve!).

Új páciensek számára állapotfelméréskor, konzultációkor CT felvételt készítünk ( 100 € ); amennyiben CT felvétel nem készül, a konzultáció díja 50 €, melyet az első kezelés díjába beszámítunk.

Írjon nekünk! Levelünkben személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek. E-mail

Személyes konzultációra pontos árajánlatért kérjen időpontot online, vagy hét közben ( hétfőtől csütörtökig 8-16.30-ig, pénteken 8-13.30-ig ) a +36 74 510 885-ös telefonszámon.

Miért jár jól, miért érdeke Önnek, hogy a HALÁSZ KLINIKÁt választja? – néhány szakmai érv.

További kérdése van? Olvassa el gyakori kérdések menüpontunkat. Ha kérdésére így sem talált választ, írjon nekünk, szívesen válaszolunk! Ha eldöntötte és időpontot szeretne kérni, megteheti online, vagy hét közben (hétfőtől csütörtökig 8-16.30-ig, pénteken 8-13.30-ig) a +36 74 510 885-ös telefonszámon.

Ajándékutalványunkkal egészséget adhat!

Lepje meg rokonát, ismerősét egy hasznos ajándékkal.

Ajándékozzon egészséget! Bármilyen értékben vásárolhat fogászati kezelésre, fogfehérítésre jogosító utalványt.

Érvényességi idő: korlátlan.

Karácsony, születésnap, esküvő, nászajándék: a leggyakoribb alkalmak, melyekre fogászati ajándékutalványunk a meglepetés.

Rendelje meg most az ajándékutalványt e-mail-ben, vagy telefonon hét közben 8-16 óra közt a +36 74 510 885-ös telefonszámon.

fogklinika-a-jovobol-egyedulalloan-modern-felszereltseg-small

Ajándékutalvány

Legelső kezelés     HALÁSZ KLINIKA páciense     Akut
Mely napon szeretné?
Mely napszakban szeretné?
8:00 - 10:00     10:00 - 12:00     12:00 - 14:00     14:00 - 16:00
Teljes név  *
Születési idő  *
E-mail  *
Telefon  *
Bejelentkezésének célja
Választhat kezelőorvost
További információ/Megjegyzés
Honnan értesült a HALÁSZ KLINIKÁRÓL?