Dr. Halász Zsolt - Master of Oral Medicine in Implantology 2010, Münster University, Germany
logo hatter nelkul c
Klinikánk e-töltőpontja pácienseinknek:
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás

+36 74 510 885             +36 20 952 7701

Időpont foglalás

ELÉRHETŐSÉG

map-bigyo

H-7100 Szekszárd, Bródy S. u. 23.

Tel.: +36 74 510 885
Mobil: +36 20 952 7701

recepcio@magan-fogklinika.hu

Google térkép>

ELÉRHETŐSÉG

 
 

A média rólunk - legfrissebb

rtlklub  EgészségKalauz

rtlklub egeszsegkalauz 2015

Hajas Lászlónak 6 éve implantáltunk
Tovább>

VIP pácienseink

hajas-laszlo-small2

Hajas László

Akiket ön is ismer.
Tovább>

ÉRDEKLI? Gyakran kérdezik

Okozhat problémát egy olcsó implantátum?

Távol élek. Hányszor kell jönni?

Cégből leírható költségként a kezelés?

Tovább a GYIK-re a válaszokért>

kerdojel

Kérjen időpontot

Egy páciens véleménye

„Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája..."

Fásy Ádám (és családja), Budapest

AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ FOGPÓTLÁS
Küldetésünk új utakat keresni, utat mutatni. Kizárólag olyan technológiákat, anyagokat alkalmazunk, amelyekkel nem tűnik irreálisnak célunk, azaz az élethosszig tartó fogpótlás. E törekvésünk a fogbeültetés, a fogpótlás, valamint a tömések esetében meghatározó. Senki sem megy szívesen fogorvoshoz. Mindent megteszünk, hogy pácienseink életében ez lehessen az utolsó nagy fogászati beavatkozás-sorozat. Hihetetlen? A Nobel Biocare implantátumok élettartalma bizonyítottan akár 40 év is lehet.

MI NEM AZ ÁRAINKKAL VERSENYZÜNK
Nem az a célunk, hogyan tudnánk minél olcsóbbak lenni. Kizárólagos célunk, - melynek érdekében sokszor irreális erőfeszítéseket kell tennünk - hogy egyetlen implantátumot se veszítsünk; hogy a létező legtartósabb és legesztétikusabb technológiákat tegyük elérhetővé pácienseink számára. E „kell" szó nem külső kényszer: benső igényességünk, szakmánk iránti tisztelet, a maximalizmusunk...és ezt, átlag feletti áraink ellenére is, méltányolják a páciensek. Ennek köszönhetjük, hogy nagy kapacitásunk ellenére, hetekre előre tele az előjegyzésünk.

Jelenlegi kultúránk, társadalmunk a ciklikus, folytonos fogyasztásra épül. A ruhaszárítótól az autóig odafigyelnek a gyártók, nehogy túl sokáig tudja azt használni a vásárló; illetve hogy a konkurenciáénál olcsóbb legyen, hogy az ő termékét vegyék meg stb., mindez egy olyan "olcsósítási " spirált eredményezett, mely a silányság és igénytelenség korát hozta el. A valaha még megbízható nívós luxusautók is megbízhatatlanokká lettek, e "gagyi" termékek szakadatlan cseréje biztosítja a gyártó és részvényesei nyereségét. Pedig korunk technikai színvonalán a régiekénél is tartósabb produktumokat lehetne előállítani. (Természetesen a vásárlók is ludasak! Engedik magukat a marketing által megbolondítani; nem gondolnak bele, hogy sokszor felesleges, divatos cserékre engedik rávenni önmagukat. Ha divatokon felülemelkedve tartós fogyasztási cikkeket vásárolnának, mert ez lenne az igény, akkor ezt is gyártanák; akkor jóval ritkábban vásárolhatnának, - igaz drágább, minőségi- árucikkeket.)  Ez a trend sajnos a fogászatban is! Nem ritkán olcsóbbnál olcsóbb, hitvány és értéktelen megoldásokkal versengenek fogászati gyártók és fogorvosok. Mi másfajta szemléletet képviselünk. Mivel drága, kellemetlen, nem egyszer hosszadalmas kezeléseken kell pácienseinkkel együtt végighaladnunk, ezért teljesen jogos elvárásuk, hogy a végeredmény sok 10 évre szóljon. Ezért mi kizárólag a tartósság-komplikációmentesség-esztétika-funkcionalitás jegyében dolgozunk. Sokszor túlbiztosított megoldásokat alkalmazunk, amelyekkel évekkel, akár évtizedekkel későbbi problémákat előzünk meg, vagy teszünk könnyedén javíthatóvá. De ennek felárát az elején lehet csak megfizetni...viszont ez még így is sokkal olcsóbb, egyszerűbb és kevéssé kellemetlen, mint a silányul elvégzett beavatkozásokat később helyrehozni. A döntés az Ön, a páciens kezében van: mi a legfontosabb Önnek?

CSAK ÖNNEK!
A HALÁSZ KLINIKA minden páciense egyénre szabott, a számára legmegfelelőbb ellátásban részesül. Használjuk ki magasan képzett szakértő gárdánk tudását, valamint a rendelkezésünkre álló technológiai előnyt, klinikánk egyedülálló felszereltségét!

Céljaink

  • Fenntartani klinikánk vezető szerepét a fogbeültetés, teljes fogpótlás és csontpótlás területén.
  • Folyamatosan fejlődni és tanulni, valamint beruházni a legfejlettebb technológiákba.
  • Mind személyesebbé tenni szolgáltatásainkat, megőrizni a HALÁSZ KLINIKA barátságos légkörét. Hogy hozzánk Ön is hazajárjon!
Legelső kezelés     HALÁSZ KLINIKA páciense     Akut
Mely napon szeretné?
Mely napszakban szeretné?
8:00 - 10:00     10:00 - 12:00     12:00 - 14:00     14:00 - 16:00
Teljes név  *
Születési idő  *
E-mail  *
Telefon  *
Bejelentkezésének célja
Választhat kezelőorvost
További információ/Megjegyzés
Honnan értesült a HALÁSZ KLINIKÁRÓL?