Dr. Halász Zsolt - Master of Oral Medicine in Implantology 2010, Münster University, Germany
logo hatter nelkul c
Klinikánk e-töltőpontja pácienseinknek:
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás

+36 74 510 885             +36 20 952 7701

Időpont foglalás

ELÉRHETŐSÉG

map-bigyo

H-7100 Szekszárd, Bródy S. u. 23.

Tel.: +36 74 510 885
Mobil: +36 20 952 7701

recepcio@magan-fogklinika.hu

Google térkép>

ELÉRHETŐSÉG

 
 

A média rólunk - legfrissebb

rtlklub  EgészségKalauz

rtlklub egeszsegkalauz 2015

Hajas Lászlónak 6 éve implantáltunk
Tovább>

VIP pácienseink

hajas-laszlo-small2

Hajas László

Akiket ön is ismer.
Tovább>

ÉRDEKLI? Gyakran kérdezik

Okozhat problémát egy olcsó implantátum?

Távol élek. Hányszor kell jönni?

Cégből leírható költségként a kezelés?

Tovább a GYIK-re a válaszokért>

kerdojel

Kérjen időpontot

Egy páciens véleménye

„Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája..."

Fásy Ádám (és családja), Budapest

ALTATÁS HELYETT ÉBER SZEDÁCIÓ

Sokan félnek a fogászati kezeléstől és igényelnek altatást. Meggyőződésem szerint semmilyen fogászati-implantológiai beavatkozáshoz nincs szükség altatásra. Azonban a félelem nagy úr lehet; illetve miért ne tegyük kevéssé kellemetlenné, sőt, kellemesebbé a beavatkozásokat? Először is: azért nem a hagyományos altatást végezzük, mert az altatás veszélyes. A hagyományos mélyaltatásnál több ezer altatásra esik egy haláleset. Majd’ minden évben előfordul fogászati okból altatott páciens halála.

Fenti veszélyek miatt egy biztonságos, mégis megfelelő páciens elégedettséget nyújtó módszert kerestünk és vezettünk be. A vezető nyugati klinikákon alkalmazott INTRAVÉNÁS ÉBER SZEDÁCIÓT vezettük be hazánk egyik legnevesebb specialistája, Dr. Bátorfi Árpád aneszteziológus segítségével. A legmodernebb technika áll rendelkezésünkre. Az intravénás szedáció során a gyógyszert intravénás kanülön keresztül juttatjuk a kézháton futó vénába. A szedálás ezen formáját jelentős emlékezetvesztés kíséri, a tudatállapot enyhén befolyásolt, a garatreflexek megtartottak, a beteg képes a szóbeli utasítást megérteni és végrehajtani. Csökkenti a szorongást és az ezzel járó, potenciális veszélyt hordozó tüneteket. Megelőzi a fájdalom és kellemetlen élmények kialakulását. Elősegíti a zavartalan orvosi tevékenységet. Az iv. szedációt követően a gyógyszer nem ürül ki azonnal a szervezetből, ezért a fogászati ellátás végeztével min. 30 percig megfigyeljük, otthonába felnőtt kíséretében távozhat. A nap hátralévő részében potenciálisan veszélyes tevékenységet nem folytathat (pl: autóvezetés) illetve alkoholt nem fogyaszthat. A beavatkozás alatt szívfrekvenciáját és oxigén szintjét úgynevezett monitorozzuk. Vérnyomását a kezelés előtt és után vérnyomásmérővel megmérjük.

Hosszabb beavatkozások esetében kérje a szedációt! Hogy ne kelljen átélnie még az injekció fájdalmát sem; hogy szorongás nélkül, jókedvűen állhasson a fogászati-implantológiai kezelések elé; hogy ne emlékezzen a beavatkozásra; hogy csak egy szempillantásnak tűnjön az egész kezelés.

 

Legelső kezelés     HALÁSZ KLINIKA páciense     Akut
Mely napon szeretné?
Mely napszakban szeretné?
8:00 - 10:00     10:00 - 12:00     12:00 - 14:00     14:00 - 16:00
Teljes név  *
Születési idő  *
E-mail  *
Telefon  *
Bejelentkezésének célja
Választhat kezelőorvost
További információ/Megjegyzés
Honnan értesült a HALÁSZ KLINIKÁRÓL?