Dr. Halász Zsolt - Master of Oral Medicine in Implantology 2010, Münster University, Germany
logo hatter nelkul c
Klinikánk e-töltőpontja pácienseinknek:
2x22KW (2db 3x32A), Type2 csatlakozás

+36 74 510 885             +36 20 952 7701

Időpont foglalás

TV, Videó

RTL Klub Lifestyle 2018
Fix fogak 3 implantátumra teljes fogatlanságnál - egy új eljárás

RTL Klub Lifestyle 2018
Szájszkennelés fogpótláshoz

RTL Klub Lifestyle 2018
Extra erős megoldások implantátumos teljes fogpótlásokhoz

RTL Klub ÉLetmód Kalauz 2017
Szájhigiénia ínysorvadás és implantátumok esetén

RTL Klub EgészségKalauz 2017
Száj- és fogápolás

RTL Klub Babakalauz 2017
Fogszuvasodás megelőzése

RTL Klub EgészségKalauz 2017
A modern rendelő higiéniája

RTL Klub 2017
Életmód Kalauz

RTL Klub 2016
Hazánk első FaceHuntere - digit. mosolytervezés

RTL Klub 2015
Hajas László kezelése klinkánkon

2015, EgészségKalauz

2014, Több mint testőr

2013, Több mint testőr

2011, Reggeli

Pixel TV

HALÁSZ Klinika 2009 - rajzfilm

HALÁSZ Klinika 2009 - egy versenyfilm

Egy páciens véleménye

Sajtó, rádió

A HALÁSZ KLINIKÁT bemutató újságcikkek PDF forrmátumban:

  • Sikeres Nők lapja
    (2014 december) tovább >>
  • jazzy-radio
    A teljes fogatlanságról...
  • jazzy-radio
    A foghiány következményei
  • Tolna megyei Népújság, 2014.05.20.
    Fél Európából ide jönnek a páciensek, tovább >>
  • Halálos kórral kell megküzdenie a mosolygós édesanyának, tovább >>
    TEOL, 2011.03.06.
  • Tolna megyei Népújság, 2011
    Világhírű svájci szaktekintély, tovább >>
  • Tolna megyei Népújság, 2010
    Még sikeresebb jövő, tovább >>
  • Budapest Life, 2008
    Fogászati implantátumok 10 év garanciával, tovább >>
  • Koktél, 2008
    Fogbeültetés 10 év garnciával, tovább >>
  • CHOICE magazin, Anglia, 2008. május
    Farah Diggens (Irán) egy teljes cikkben méltatta klinikánkat, tovább >>
  • Magyar Hírlap, 2008
    Fogbeültetés 10 év garnciával, tovább >>
  • Magyar Hírlap, 2007. ősz
    Protézis helyett implantátum, tovább >>
  • Színes Bulvár, 2007.
    Protézis helyett implantátum, tovább >>
  • Magyar Hírlap, 2006.11.08.
    A jó közérzetért és a nyönyörű mosolyért, tovább >>
  • Mai Lap , 2006.10.27.
    A jövő fogászata, az implantológia jövője, tovább >>
  • Színes Bulvár, 2006.
    Teljes fogatlanság és implantáció, tovább >>
  • Tolnai Népújság, 2005.01.29.
    Fogászat, élenjáró technikával, tovább >>
  • Színes Mai Lap, 2004.11.22.
    Ahol a legbonyolultabb fogbeültetéseket is elvégzik, tovább >>

Páciensek véleménye

Csak olyan pácienseink véleményét adjuk közre, aki teljes névvel, fotójukkal hitelesítik azt.
Néhány országból egy-egy értékelés.

 

fasy-adam

Fásy Ádám (és családja), Budapest
„Azt hallottam Szekszárdon van Magyarország legjobb fogászati klinikája, ezért vállaljuk az ideutazást."

 

paydar

Nasir M-Paydar, Norvégia
„I am a man 1955 model who had no teeth of my own for the last 15 months. My health situation reduced both physically and psychically day by day, it was like a »game over« feeling.
I searched and compared a lot to find the perfect clinic, that could give me the perfect permanent dental treatment. I organized my first visit at the beginning of December 2007.
The miracle day was December 11th 2007. On my lower jaw 6 implants, on my upper jaw 2 sinus lifts and 10 implants. The whole process was pain-free, the equipments in the clinic were up to date, very friendly and well qualified staff, and last but not least I paid less than 50% of what it would cost me for the same treatment in Norway. I truly recommend this clinic to everybody in the world, who is considering the same treatment as me. Because I believe in my heart that I could not have had a better treatment anywhere else.
Specially thanks to my angel Dr. Zsolt Halasz with his sidekick Dr. Agnes Terenyi, who completed my treatment so far, in such a good way that worlds can not even start to describe how thankful and satisfied I am! I am looking forward to have my second and final treatment trip in august-September 2008.
Just like the arcade games I feel like this treatment has given me »new credit«, so I am no longer game over and got a chance to »continue« to move on with a better life."

1955-ben született férfi vagyok, az elmúlt 15 hónapban fog nélkül éltem. Az egészségem emiatt napról napra romlott mind fizikálisan mind lelki értelemben, egyfajta »vége mindennek« érzésem volt. Sokáig kerestem a megfelelő klinikát, egyiket a másikhoz hasonlítgatva, amely a tökéletes fogászati ellátásban tudna részesíteni. Az első látogatásomat a klinikára 2007. december elejére szerveztem.
A csodálatos nap számomra december 11. volt. Alulra 6, felülre 10 implantátumot kaptam kétoldali csontpótlással az arcüregembe. Az egész procedúra fájdalommentes volt, a rendelő felszereltsége naprakész, a személyzet nagyon kedves és jól képzett, és -végül de nem utolsó sorban- a kezelésem 50%-kal olcsóbb volt, mintha Norvégiában végeztettem volna el. Mindenkinek igazán ajánlom ezt a klinikát a világon, aki hasonló kezelést fontolgat, mint amiben én részesültem. Mert szívből hiszem, hogy sehol máshol nem kaphattam volna jobb ellátást.
Külön köszönet az angyali Dr Halász Zsoltnak, és jobb kezének, Dr Terenyi Ágnesnek, akik végezték a kezelésemet; oly módon, hogy szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire hálás vagyok nekik. Már várom a kezelésem befejezését 2008. augusztusban vagy szeptemberben.
Úgy érzem, a kezelés új értelmet adott az életemnek, nem érzem többé, hogy »vége mindennek«, és sokkal jobb minőségben folytathatom az életemet.

 

farah-kicsi
Farah Diggens, Irán
Az angliai CHOICE magazinban teljes újságcikkben méltatta klinikánkat.  PDF >>
 
egy-paciensunk-velemenye
19 éve páciensünk – egy vélemény
dan makin

Dan Makin, Nagy-Britannia
„The whole procedure was painless and was carried out efficiently and professionally. I was impressed by the competence of the dentists, the equipment in the surgeries and the friendly manner of all the staff. And of course, it was 50% cheaper than in the UK!
I thoroughly recommend this Hungarian dental surgery, and of course, I combined my treatment with some very enjoyable days in Hungary."

Az egész kezelés fájdalommentes, hatékony és professzionális volt. A fogorvosok szakértelme, a rendelők felszereltsége és a barátságos légkör lenyűgözött. És természetesen mindez féláron Angliához képest! Szívből ajánlom ezt a magyar klinikát, így még lehetőségem nyílt arra is, hogy néhány kellemes napot eltöltsek Magyarországon a kezelés kapcsán.

 

godfrey

Godfrey Mandizvidza, Dél-Afrika
„I must reiterate that the clinik is of very high standards and has got state of the art equipment and very friendly and professional staff who are very polite and very articulate at their work. I was so impressed that I have persuaded my wife to come along next time so she also can have her teeth done. She has got some teeth missing in the back which I am very convinced you sould be able to sort her problems to her satisfaction."
I would like to thank every one at the Clinic and tell them to keep up the good work."

Megerősíthetem, hogy ez a klinika igen magas színvonalú, modern felszereltségű, a személyzet nagyon barátságos, udvarias és jól képzett, munkájában magabiztos. Annyira le voltam nyűgözve, hogy meggyőztem a feleségem is, hogy következő alkalommal ő is tartson velem és hozassa rendbe a fogait. Vannak hátul hiányzó fogai, és meg vagyok arról győződve, hogy a klinikán megfelelő szakértelemmel orvosolni tudják majd a problémáját a megelégedésére.
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klinikán, csak így „tovább".

 

Legelső kezelés     HALÁSZ KLINIKA páciense     Akut
Mely napon szeretné?
Mely napszakban szeretné?
8:00 - 10:00     10:00 - 12:00     12:00 - 14:00     14:00 - 16:00
Teljes név  *
Születési idő  *
E-mail  *
Telefon  *
Bejelentkezésének célja
Választhat kezelőorvost
További információ/Megjegyzés
Honnan értesült a HALÁSZ KLINIKÁRÓL?

Szeretnél milliókat nyerni?

Épp 25 ÉVE ültettem be a legelső implantátumot.

Bővebben»